MENÜ

Fenerbahçe'de motivasyon krizi!

Advocaat’ın ligin bitimine 10 hafta kala ayrılık sinyali vermesi tartışma yarattı. Bazı yöneticilerin, “Bu takım kalan haftalarda nasıl motive olacak!” diyerek Hollandalı’ya tepki gösterdiği öğrenildi.

Fenerbahçe'de motivasyon krizi!

Fenerbahçe, Aytemiz Alanya karşısında 2-0 geriden gelerek 3-2 kazanmıştı. Ancak maçın ardından Dick Advocaat’ın, “Ben kararımı verdim ve yönetime söyledim. Onların açıklaması daha doğru olur” sözleriyle ayrılık sinyali vermesi, galibiyetin önüne geçmişti. Tecrübeli teknik adamın, ligin bitimine 10 hafta kala böyle bir çıkış yapması şaşkınlık yaratırken, yönetim içerisinde de tepki çektiği öğrenildi. Bazı yöneticilerin, “Takımın hâlâ iddiası var. Beşiktaş kayıp yaşadı, önümüzdeki süreçte rakiplerimizin takılma ihtimali yüksek. Ayrıca kupada yolumuza devam ediyoruz. Hocanın bu açıklamasından sonra, bizim takımımız nasıl motive olacak! Gereksiz bir çıkış yaptı” sözleriyle tepkilerini dile getirdiği belirtildi.

Gözler yönetim kurulunda

Her fırsatta hocanın arkasında duran başkan Aziz Yıldırım’ın da bu durumdan rahatsız olduğu iddia edildi. Dick Advocaat’ın sözleri sonrası gözler bugün yapılması beklenen yönetim kurulu toplantısına çevrildi. Toplantının ardından konuyla ilgili olarak bir açıklama gelmesi bekleniyor.

Volkan Demirel açıkladı: Gelecek sezon...



Haberin Devamı
YORUM YAZ