MENÜ

Fenerbahçe'de heyecan dorukta!

Taraftarını havaya sokan Sarı-Lacivertli yönetim, son 2 transfer için büyük mesai harcıyor. Fransız orta saha Valbuena cephesinde pürüzler giderildi gibi ama Belçikalı Lukaku için Oostende ile pazarlıklar kıran kırana devam ediyor.

Fenerbahçe'de heyecan dorukta!

Transferde acil ihtiyaçlarını bölgesinin en iyileri arasında gösterilen isimlerle teker teker gideren Fenerbahçe’de yönetim, orta saha ve sol bek işini de bir an önce çözerek Vitor Pereira’ya yeni sezonun kadrosunu emanet etmekte kararlı. Fransa’nın Lyon takımında forma giyen Valbuena orta saha, Belçika’nın Oostende ekibinin yıldızı Lukaku da sol bek için öncelikli adaylar. 31 yaşındaki Fransız’ın kulübünün 2 milyon Euro’ya (6.5 milyon TL) büyük ölçüde ikna edildiği, Valbuena ile de sorun çıkması beklenmeyen bir final görüşmesinin yapılacağı kaydedildi.

Oostende’den yeni şart

Ancak Lukaku transferinde Fenerbahçe cephesinin bir hayli terlediğini söylemek mümkün. Zira, Oostende, Belçika Milli Takımı ile Euro 2016’ya da giden 21 yaşındaki oyuncusunu en yüksek rakamlarla elinden çıkarmak niyetinde. Daha önceki pazarlıklara ek olarak Belçika ekibinin, “Bir sonraki satıştan da yüzde 30 pay isteriz” şartı, Sarı-Lacivertliler’in yürüttüğü pazarlıkların yavaşlamasına sebep oldu. Bu teklifi düşünmek için süre isteyen Fenerbahçe’nin kurmayları, Başkan Aziz Yıldırım ile yapılacak toplantıda son kararını verecek.


Forma savaşı başlıyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ