MENÜ

Fenerbahçe'de büyük gün

2-3 Haziran'da yapılacak seçimli genel kurul öncesi son Yüksek Divan Kurulu toplantısı bugün Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılacak. Adaylar Aziz Yıldırım ve Ali Koç, kulübün kıdemli üyelerine seslenecek.

Fenerbahçe'de büyük gün

İkisi de kürsüye çıkacak

Fenerbahçe’de Olağan Yüksek Divan Kurulu bugün toplanıyor. Bu toplantıyı özel kılan, 2-3 Haziran’daki seçimli genel kuruldan önce yapılacak son Divan olması. Başkan adaylıklarını açıklayan Aziz Yıldırım ve Ali Koç, kulübün en kıdemli üyelerine seslenmek için bugün kürsüye çıkacak.

Yıldırım yaptıklarını anlatacak

Her iki aday da projelerini, vaatlerini ve planlarını anlatma fırsatı bulacak. Aziz Yıldırım’ın konuşmasında hayata geçirdiği Fenerbahçe Üniversitesi, 1 Milyon Üye gibi projelere ağırlık vermesi muhtemel. Başkan Yıldırım’ın ayrıca Beşiktaş’ın kupa rövanşına çıkmama kararına değinmesi de bekleniyor.

Fenerbahçeli Mauricio Isla'ya transfer teklifi!

‘Seçilmezsem aday olmam’

Ali Koç’un kürsüdeki önceliğinin ise kulübün ekonomik anlamda yeniden yapılandırılması konusundaki planları olacağı öğrenildi. Ayrıca Koç’un, “Eğer seçilmezsem bir daha aday olmayacağım” kararını da tekrarlayacağı öğrenildi. Merakla beklenen Yüksek Divan Kurulu toplantısı saat 10.30’da başlayacak.

Son Divan gergin geçmişti

Fenerbahçe’de bir önceki Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, ocak ayında gerçekleştirilmişti. Bu toplantıya Ali Koç ile Şekip Mosturoğlu’nun atışması damga vurdu.

Şekip Mosturoğlu, Ali Koç’a, “Rica ediyorum paralı Twitter hesaplarını kapattırın. Anamıza avradımıza küfür ediyorlar. Ayrıca size soruyorum, duruşmalara hiç geldiniz mi?” sözleriyle yüklendi. Koç da bunun üzerine, “Haber yaptırmayı ve troller kullanmayı benden çok çok iyi biliyorsun. 3 Temmuz’dan sonra kaçtığımı ima ediyorsun. Ayıp ya... Siz değil miydiniz, ‘Eşime, aileme sahip çıkınız diyen!” sözlerini sarf etti. Şekip Mosturoğlu bu sözlere çok kızarak, “Benim babanız için Mersin’e gittiğimi, arkadaşınız için Eyüp’e adliyeye gittiğimi söylemeye ihtiyacım yok. Sizin de eşim ve çocuğum için yaptığınızı söylemeye gerek yoktu. Binlerce kez teşekkür ediyorum ama yeri burası değildi” şeklinde cevap vermişti.

"Fenerbahçe Doğuş Avrupa'da marka oldu"

Haberin Devamı
YORUM YAZ