MENÜ

Fenerbahçe | Caner Erkin açıklaması: Kendi hatasını görmeden...

Fenerbahçe - Göztepe maçı sonrası en çok konuşulan isimler arasında Caner Erkin de vardı. Tecrübeli oyuncunun oyundan alınırken Erol Bulut'a sert tepki göstermesi gündem yarattı. Fanatik Gazetesi yazarı Metin Tükenmez Caner Erkin'in sert tavrını Fanatik TV'ye yorumladı.

Fenerbahçe'nin Göztepe ile evinde oynadığı maç sonrası en çok konuşulan isimler arasında Caner Erkin de vardı. Tecrübeli oyuncunun oyundan alınırken Erol Bulut'a sert tepki göstermesi gündem yarattı.

Haberin Devamı

Fanatik Gazetesi yazarı Metin Tükenmez, Caner Erkin'in sert tavrını ve Göztepe maçındaki performansını Fanatik TV'ye yorumladı.

Caner Erkin'in kariyerindeki dönüm noktalarından bahseden Metin Tükenmez, "Türk futbol ailesi Caner Erkin'e değer verdi, onu göklere çıkardı. Gelin görün ki zaman içerisinde Caner Erkin, tepkisel davranışlarıyla ön plana çıktı. Göztepe ile oynanan maçta da Türkiye'nin en büyük takımlarından biri olan Fenerbahçe'nin hocasını tepkisiyle zor duruma düşürdü. Bu en başta bir sporcuya yakışacak bir durum değil." dedi.

Fenerbahçe'nin Göztepe karşısında yediği golü analiz eden Metin Tükenmez, "Halil Akbunar'ın taşıdığı top sonucunda Göztepe golü attı. O oyuncusu marke etmekle görevli olan isim Caner Erkin'di. Bu hatasını görmeden protesto etmesi hiç yakışmadı." dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ