MENÜ

Fenerbahçe | Bir tek 'O'nun alternatifi yok!

Fenerbahçe haberi | Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy'de Göztepe karşısında çıktığı maçı 1-0 kaybetti. En yakın rakibi Galatasaray'ın kazandığı haftada puan kaybı yaşayan Sarı-lacivertliler başta teknik direktör Erol Bulut olmak üzere futbolcular yönetim eleştirilerin hedefi oldu. Fanatik Gazetesi yazarı Serkan Akcan, Fenerbahçe'nin Göztepe mağlubiyetini Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında yorumladı.

Fenerbahçe, Kadıköy'de Göztepe karşısında çıktığı maçı 1-0 kaybetti. En yakın rakibi Galatasaray'ın kazandığı haftada puan kaybı yaşayan Sarı-lacivertliler başta teknik direktör Erol Bulut olmak üzere futbolcular yönetim eleştirilerin hedefi oldu.

Haberin Devamı

Fanatik Gazetesi yazarı Serkan Akcan, Fenerbahçe'nin Göztepe mağlubiyetini Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında yorumladı.

Fenerbahçe'nin oyununun sezon başından bu yana eleştirildiğini ifade eden Serkan Akcan, "Emre Belözoğlu da oyun taleplerini dile getirdi aslında. O açıklamaların üzerine biz oynanan bu oyundan yönetimin ve Emre Belözoğlu'nun da mutlu olmadığını anladık." dedi.

Fenerbahçe'nin sezonun en erken kadrosunu kuran takım olduğunu ve kurduğu kadrodan şampiyonluğa oynayacak iki farklı 11 oyuncu çıkarabileceğini ifade eden Serkan Akcan, "Fenerbahçe'de her oyuncunun bir tane çok iyi alternatifi var. Sadece bir oyuncunun yok; Luiz Gustavo. O olmayınca Fenerbahçe'nin oyun kalitesinde ciddi bir gerileme var." dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ