MENÜ

Fenerbahçe, Beşiktaş'a karşı potada üstünlüğünü sürdürdü

Basketbol Süper Ligi’nin 7. haftasındaki derbide Beşiktaş Sompo Sigorta’yı 84-80 yenen Fenerbahçe Beko, rakibine karşı yenilmezlik serisini 17 maça çıkardı.

Fenerbahçe, Beşiktaş'a karşı potada üstünlüğünü sürdürdü

Fenerbahçe Beko, Basketbol Süper Ligi’nin 7. haftasındaki derbide Beşiktaş Sompo Sigorta’yı 84-80 yenerek, rakibi karşısında yenilmezlik serisini 17 maça yükseltti.

Haberin Devamı

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan ve oldukça çekişmeli geçen karşılaşmanın son çeyreğindeki performansıyla Fenerbahçe Beko, rakibini 84-80 mağlup etti.

Bu sonuçla Fenerbahçe Beko, ligde 7. maçında 6. galibiyetini elde ederken, Beşiktaş Sompo Sigorta üst üste üçüncü, toplamda ise 5. yenilgisini aldı.

Fenerbahçe Beko, siyah-beyazlı takıma karşı son 6.5 yıldır yakaladığı yenilmezlik serisini de sürdürdü. Rakibi karşısındaki son yenilgisini 5 Nisan 2013’te THY Avrupa Ligi son 16 turunda 80-73’lük sonuçla deplasmanda alan sarı-lacivertliler, daha sonra Beşiktaş’a 17 resmi derbide de galibiyet sevinci yaşatmadı.

Ligde 7.5 yıldır kaybetmiyor

Fenerbahçe Beko, rakibine ligde 7.5 yıldır maç kaybetmiyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş Sompo Sigorta karşısında ligdeki son yenilgisini 9 Mayıs 2012’de 77-74’lük skorla yaşayan sarı-lacivertliler, daha sonra oynanan 19 lig maçını da kazandı.

Fenerbahçe Beko’nun Ataşehir’deki salonda rakibine karşı galibiyet serisi de 17’ye yükseldi.

Obradovic hiç kaybetmedi

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic, sarı-lacivertli takımdaki kariyerinde Beşiktaş’a karşı kaybetmeme serisini sürdürdü.

Obradovic’in 2013 yılında göreve gelmesiyle Beşiktaş karşısında önemli bir üstünlük kuran sarı-lacivertliler, söz konusu 17 maçlık seriyi de bu sürede yakaladı.

YORUM YAZ