MENÜ

Fenerbahçe - Beşiktaş maçını şifresiz ve canlı veren yabancı kanallar (FB BJK şifresiz)

Süper Lig'de 17. haftanın en önemli maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak. Satışa çıkartılan 47 bin 834 biletin tamamı satıldı! Kadıköy’deki dev kapışmada tribünler tıklım tıklım dolacak, Ülker Stadı uzun bir aradan sonra harika bir derbi atmosferine sahne olacak. beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlancak olan ''Fenerbahçe - Beşiktaş (FB BJK) maçını şifresiz ve canlı veren yabancı kanallar'' araması yapılıyor. Fenerbahçe - Beşiktaş şifresiz veren kanallar listesi futbolseverler tarafından sorgulanıyor. Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde.

Fenerbahçe - Beşiktaş maçını şifresiz ve canlı veren yabancı kanallar (FB BJK şifresiz)

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine saatler kaldı. Haftanın en önemli maçında Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda Beşiktaş'ı ağırlayacak. Fenerbahçe, 27 puanla 5. sırada. Beşiktaş ise 24 puanla 9. basamakta. İki dev de şampiyonluk potasından uzak olsa da heyecan yine dorukta. İlk düdükten itibaren Fenerbahçe, arkasına yaklaşık 50 bin taraftarının desteğini alarak mücadele edecek. Derbide, Beşiktaş taraftarı olmayacak.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ DERBİSİ CANLI İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ülker Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini Fırat Aydınus yönetecek. Bu akşam saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ilk 11'ler:

Fenerbahçe: Berke Özer, Min-Jae Kim, Serdar Aziz, Szalai, Novak, Osayi-Samuel, Crespo, Miha Zajc, Rossi, Mesut Özil, Berisha

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Rosier, Necip Uysal, Vida, Rıdvan, Josef, Miralem Pjanic, Can Bozdoğan, Ghezzal, Cyle Larin, Batshuayi

Fenerbahçe - Beşiktaş maçını şifresiz ve canlı vermesi beklenen yabancı kanallar

Be Sport 1(belgium)/Hd, beIN Sports Connetct EPANA, Benfica Tv2(BTV2), BT Sport 1/HD, Canal+Futbol/HD, Canal+ Sport (france), Canal + Sport (poland) / Hd, Daiema Sport 2 HD, Digi Sport 1 (Hun), Dolce Sport / Hd, ESPN Caribbean, Fox Sports (italy)/ HD, Futbol 1 (Ukranie), GO Sports 2 / Hd, / Hd, KAZ Sport, Lig tv3/HD, Ntv Plus Futbol 1 / HD, O2 Sport (cze), OLL TV Player, Sky Sport 2 (germany)/HD, Sport 1 (israel)/HD.

Haberin Devamı

Arena Sport 1 HD (cro) Arena Sport 2 HD (serbia) Az Tv(Azerbaycan) beIN Sport Max 7, beIN Sport Mena 6 (Arap kanalı) BT Sport Extra Red Button, OTE Sport 7 HD, Sky Sport 8 (Germany) Sport Tv1 (Portugal) Supersport Maximo 1, Viasat Xtra 3

Mesut Özil: Bu hatalardan dersimizi aldık

Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü yıldızı, Beşiktaş derbisi öncesinde son derece iddialı. Mesut Özil, Gaziantep karşısında hiç beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını söyleyerek, “Olmayacak bireysel hatalar yaptık. Bunun faturası da ağır oldu. Zirveyle puan farkını 9’a indirmek için çıktığımız maçı kaybettik. Ancak bu hatalardan dersimizi aldık. Takım olarak bunları tekrarlamayacağımıza inanıyorum” diye konuştu. 33 yaşındaki orta saha oyuncusu, derbilerin çok farklı bir havada geçtiğini söyledi.

‘Taraftar arkamızda olacak’

Mesut, “Galatasaray derbisinden önce ligde 4 maçlık kazanamama serimiz vardı. Kısacası kötü bir durumdaydık ama ezeli rakibimizi gidip deplasmanda yendik. Şimdi yine sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Gaziantep yenilgisinin üzerimizdeki etkisi büyük oldu. Bu kez de Beşiktaş derbisi var. İnanıyorum ki yine bir derbi galibiyetiyle moral bulup, bir şekilde zirveye tutunmayı başaracağız” ifadelerini kullandı. Mesut, zorlu mücadelede taraftarların kendilerine vereceği desteğin de önemli olduğunun altını çizdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın kozu hücum hattı

Spor Toto Süper Lig’de 17. hafta mücadelesinde bu akşam Fenerbahçe’ye konuk olacak Siyah-Beyazlılar, zorlu mücadeleye büyük motivasyonla çıkacak. Ligde ve Avrupa’da alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Sergen Yalçın’la yolların ayrılması sonrasında Kayserispor karşısında reaksiyon gösteren oyuncular, sahasından 4-2’lik zaferle ayrılmıştı. Hafta boyunca yapılan takım çalışmalarında özgüvenli görüntüler sergileyen futbolcular, derbiyi kazanıp çıkışlarını sürdürmeyi hedefliyor. Bu doğrultuda teknik ekip özellikle takımın etkili hücum hattına güveniyor.

Haberin Devamı

Skor peşinde olacaklar

Kayserispor karşılaşmasında 2 gol ve 1 asistlik performans sergileyen Michy Batshuayi, bu akşamki müsabakada Kara Kartal’ın en önemli ismi olacak. Dev maça iyi bir şekilde hazırlanan Belçikalı futbolcu, gollerine bu akşam da devam etmek için elinden geleni yapacak. Hücum hattında görev yapacak diğer isimler; Cyle Larin, Rachid Ghezzal ve Miralem Pjanic de maç boyu hem skor kovalayıp hem de Batshuayi’ye pozisyon yaratmaya çalışacak.

YORUM YAZ