MENÜ

Fenerbahçe - Beşiktaş kıyası Futbol Keyfi'ne damga vurdu!

MediaMarkt sponsorluğunda gerçekleşen 'Futbol Keyfi' programında spor spikeri Deniz Satar ve Fanatik Gazetesi editörü Tolga Kuru, Süper Lig'de son haftalara girilirken kritik maçlar öncesinde takımların şampiyonluk şansları üzerine değerlendirmelerde bulundu. Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında şampiyonluk kıyası yapılırken, "Fenerbahçe'nin şampiyonluk için galibiyet serisine ihtiyacı var. Şampiyonluk son anda belirlenecek gibi gözüküyor" sözleri yayına damga vurdu!

MediaMarkt sponsorluğunda gerçekleşen 'Futbol Keyfi' programında Fanatik editörü Tolga Kuru ve spor spikeri Deniz Satar, Hurriyet.com.tr Instagram hesabında gündemi değerlendirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimalini Beşiktaş ile kıyaslayan Tolga Kuru, "Fenerbahçe'nin kağıt üzerinde fikstürüne baktığımızda avantajları çok fazla konuşuldu ama bu hafta oynanacak Alanyaspor maçı en zor maçı diyebilirim. Beşiktaş için de Rizespor maçının çok zor geçeceğini düşünüyorum eksikliklerden dolayı. Bizim ligde şampiyonluk bu sene fotofinişte belirlenecekmiş gibi gözüküyor. Fenerbahçe'nin maç seçme gibi bir imkanı kalmadı. Beşiktaş hem ikili averajda üstün, hem de 3 puan önünde. Oradaki avantajların hepsinde Beşiktaş'ın üstünlüğü var." sözlerini kaydetti.

YORUM YAZ