MENÜ

Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı paylaşımı!

Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 29 Ekim 1923'te ilan edilen Cumhuriyetimiz 98 yaşında! Tüm Türkiye'de büyük sevinç ve gururla kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor’da sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla kutladı.

Fenerbahçe, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı paylaşımında "İnançla attığımız her bir ilmekte yeni bir umut yeşerttik biz! Cumhuriyetimizin 98. yılı kutlu olsun!" ifadeleriyle Cumhuriyetimizin 98. yaşını kutladı.

Haberin Devamı

Beşiktaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı paylaşımında ‘’Cumhuriyetimizin ilanının 98. yıl dönümünde, başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı, özlem ve minnetle anıyoruz.’’ İfadeleriyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutladı.

Galatasaray, "#29EkimCumhuriyetBayramı'nın 98. yıl dönümünü kutluyor; başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet payidar kalması uğruna şehit olan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz!" sözleriyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutladı.

Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonsporun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı paylaşımı

Trabzonspor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını, "Biz onun fikirlerine ve o fikirlerin en muhteşemi olan Cumhuriyet’e tutkunuz… Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!’’ sözleriyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutladı.

YORUM YAZ