MENÜ

Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını sürdürüyor

Spor Toto Süper Lig'in 36. hafta mücadelesinde 8 Mayıs Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, derbinin hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti. Sarı-Lacivertli kulüpte sakatlıkları bulunan Dimitris Pelkas, Attila Szalai ve Miguel Crespo’nun tedavilerine devam edildi.

Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını sürdürüyor

Spor Toto Süper Lig'in 36. hafta mücadelesinde 8 Mayıs Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, derbinin hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman 2 grup halinde yapılan pas çalışmalarıyla devam etti. İdman, çabukluk çalışmalarının ardından sona erdi.

Sarı-Lacivertli kulüpte sakatlıkları bulunan Dimitris Pelkas, Attila Szalai ve Miguel Crespo’nun tedavilerine devam edildi.

Fenerbahçe, Beşiktaş maçının hazırlıklarını 4 Mayıs Çarşamba günü (Yarın) Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı idmanla sürdürecek.

YORUM YAZ