MENÜ

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde ‘Son 10 dakika belirleyici olacak!'

Haftanın kritik mücadelesinde Fenerbahçe ve Beşiktaş, bu akşam saat 19.00'da Kadıköy'de tüm kozlarını paylaşacak. Dev derbi öncesi Beşiktaş editörümüz Gökmen Özcan, Beşiktaş’ın Fenerbahçe derbisi için planladığı oyun anlayışını değerlendirdi.

Süper Lig'in 10. haftası, Fenerbahçe . - Beşiktaş derbisine ev sahipliği yapıyor. Saatler 19.00'u gösterdiğinde Kadıköy'de oyanancak olan dev derbi öncesi Beşiktaş editörümüz Gökmen Özcan, Tivibu Spor'da yayınlanan Hafta Sonu Spor programında Beşiktaş'ın oyun planına dikkat çekti.

Haberin Devamı

Siyah beyazlı ekibin Başakşehir maçıyla öz güven kazandığını belirten Gökmen Özcan, ''Koronavirüs testi pozitif çıkan oyuncuların önemli bir kısmı takıma katıldı. Takımın öz güveni yerine geldi. Başakşehir maçı Beşiktaş’ın kabuğunu kırdığı maç oldu. Başakşehir’in şöyle bir handikapı vardı; Manchester United maçı. Kafalar biraz da oradaydı. Fenerbahçe, 90 dakika boyunca savaşan, mücadele eden bir rakip olacak Beşiktaş için. Oyunun son 10 dakikalık bölümü belirleyici olacak. '' dedi.

YORUM YAZ