MENÜ

Fenerbahçe Benteke'yi gündemine aldı

Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Crystal Palace'ta sezon sonu sözleşmesi sona erecek Belçikalı golcüsü Christian Benteke'yi gündemine aldı. Benteke'nin menajeriyle yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği kaydedildi. 30 yaşındaki futbolcu Galatasaray'ın da gündeminde yer alıyor.

Fenerbahçe Benteke'yi gündemine aldı

Yeni sezon transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, hücum hattına takviye yapmayı pilanlıyor. Sarı lacivertliler bu doğrultuda Crystal Palace'ın Belçikalı golcüsü Christian Benteke'yi gündemine aldı.

Haberin Devamı

İngiliz basının Takvim Gazetesi'ne dayandırdığı haberine göre sarı lacivertliler, Christian Benteke ile görüşmelere başladı. Benteke'nin menajeriyle yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği belirtildi.

Haberde Galatasaray'ın da Belçikalı futbolcu için devrede olduğu ve Fenerbahçe'nin ezeli rakibi ile transfer için kıyasıya bir yarışa gireceğinden bahsedildi.

26 maçta 5 gol attı

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Christian Benteke bu sezon İngiltere Premier Lig ekibiyle çıktığı 26 lig maçında 5 kez rakip ağları havalandırmayı başardı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ