MENÜ

Fenerbahçe Benfica maçının İddaa oranları açıklandı

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme rövanş maçında yarın akşam Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe-Benfica maçının İddaa oranları açıklandı

Fenerbahçe Benfica maçının İddaa oranları açıklandı

İddaa Risk Yönetimi, mücadele için herhangi bir favori belirlemedi. Ayrıca Fenerbahçe-Benfica karşılaşması iddaa'da "tek maç" oynanabilecek

Haberin Devamı

Oranlar şu şekilde:

Fenerbahçe: 2.30

Beraberlik: 3.10

Benfica: 2.25

Fenerbahçe - Benfica maçı hangi kanalda?

Merakla beklenen mücadele D-Smart'ın Spor SMART 77. kanalından canlı olarak ekranlara gelecek. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detayları fanatik.com.tr'de olacak.

Elerse muhtemel rakibi belli

Fenerbahçe, turu geçmesi durumuna play-off’ta PAOK-Spartak Moskova eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Yunan ekibi PAOK, Rus rakibini sahasındaki ilk maçta 3-2 yenmişti. Bu karşılaşmanın rövanşı da yarın oynanacak. Sarı-lacivertliler, Benfica’ya elenmesi durumunda ise UEFA Avrupa Ligi gruplarına gidecek.

Fenerbahçe turu nasıl geçer?

Temsilcimizin Şampiyonlar Ligi Play-Off'una kalabilmesini için rakibini her türlü 2 farklı skorla yenmesi gerekiyor. Bir başka ihtimal ise 1-0'lık galibiyet. Fenerbahçe Benfica'yı 1-0 yenerse maç uzatmala gidecek. Uzatmalarda da skor değişmezse Play-Off'a yükselen takımı penaltı atışları belirleyecek.

Haberin Devamı

Josef ve Soldado dönüyor

Fenerbahçe'de cezası nedeniyle Josef de Souza ilk maçta forma giyemedi. Teknik direktör Cocu şans verirse ikinci maçta forma giyebilecek. Ayrıca ilk maçta sonradan oyuna dahil olan ve sakatlığı geçen Soldado'nun ikinci maçta sahaya 11'de çıkması bekleniyor.

YORUM YAZ