MENÜ

Fenerbahçe Beko'da Dyshawn Pierre'in sözleşmesi uzatıldı

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı’nda Dyshawn Pierre ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 senelik yeni anlaşma imzalandı.

Fenerbahçe Beko'da Dyshawn Pierre'in sözleşmesi uzatıldı

Geçtiğimiz sezon ING Basketbol Süper Lig ve THY EuroLeague'de beklentilerin aşağısında kalan Fenerbahçe Beko transfer çalışmalarına başladı. Bir yandan da iç transfere ağırlık veren Sarı Lacivertliler, Dyshawn Pierre'in sözleşmesinin 3 yıl daha uzatıldığını açıkladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Fenerbahçe Beko kadrosuna 2020-21 sezonunun başında katılan ve gösterdiği performansla EuroLeague’in en iyi forvetlerinden biri olarak kendisini kanıtlayan Dyshawn Pierre ile takımımız arasındaki anlaşma, 2+1 yıllık sözleşmeyle 2023-2024 sezonunun sonuna dek uzatılmıştır.

Dyshawn Pierre, bu sezon EuroLeague’de 36 maçta forma giydi ve ortalama 24 dakika parkede kaldığı mücadelelerde 9.1 sayı (%61.4 iki sayı, %41.7 üç sayı, %88 serbest atış), 3.3 ribaund, 2.0 asist ve 11.9 verimlilik puanı ortalamaları üretti.

Başarılı oyuncumuz, bu performansı sayesinde EuroLeague Oyuncular Birliği tarafından EuroLeague’de ilk sezonunu geçiren oyuncular arasında “En İyi Oyuncu” seçildi.

Haberin Devamı

Bu anlaşmanın Kulübümüz ve sporcumuz için hayırlı olmasını diliyor, Dyshawn Pierre’ye Fenerbahçe forması altında başarılarla dolu sezonlar diliyoruz.

YORUM YAZ