MENÜ

Fenerbahçe Beko 77 - 78 CSKA Moskova maç özeti izle! (VİDEO)

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines Euroleague'de CSKA Moskova'ya 77-78 mağlup oldu. Sezona iyi bir başlangıç yapan sarı lacivertli ekip, Rusya ekibi CSKA Moskova'yı evinde konuk etti. Fenerbahçe Beko, çekişmeli geçen ve uzatmalara giden mücadeleden 77-78 mağlup ayrıldı. İşte Fenerbahçe Beko - CSKA Moskova karşılaşmasının özeti...

Fenerbahçe Beko - CSKA Moskova maç özeti izle... Turkish Airlines Euroleague'de 3. maç döneminde Fenerbahçe Beko, CSKA Moskova'yı ağırladı. Sezona Kızılyıldız ve Anadolu Efes galibiyetleri ile başlayan Fenerbahçe Beko, CSKA Moskova'ya 77-78 mağlup oldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko, Vesely ve Brown’ın kritik basketleriyle son 21 saniyeye 3 sayılık farkla önde girmesine rağmen CSKA Moskova, kalan bölümde Clyburn ile dış atıştan isabet buldu ve maçı uzatmaya taşıdı: 69-69.

Uzatma bölümüne CSKA Moskova iyi başladı. Fenerbahçe Beko, Brown’ın bitime 21 saniye kala serbest atıştan kaydettiği sayılarla son 21 saniyeye 77-75 önde girdi. Ancak sarı-lacivertli takım, Clyburn’ü durdurmayı başaramadı. CSKA Moskova, son 11 saniyede bu oyuncunun basket ve faulden kazandırdığı kritik sayılarla karşılaşmadan 78-77 galip ayrıldı.

CSKA Moskova’nın ABD’li oyuncusu Will Clyburn, kaydettiği 26 sayıyla galibiyette başrol oynadı.

Karşılaşmayı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç da izledi. Müsabakayı Başkan Koç ile yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra sarı-lacivertli futbol takımının teknik direktörü Erol Bulut, idari menajer Volkan Ballı ve Emre Belözoğlu da takip etti.

Haberin Devamı

Öte yandan Fenerbahçe Beko’da Melih Mahmutoğlu ve Ahmet Düverioğlu, sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemedi.

YORUM YAZ