MENÜ

Fenerbahçe bedavaya transfer yapıyor!

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi...Kim Min-Jae ve Atilla Szalai'den birinin sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen Fenerbahçe, giden yıldızının boşluğunu İtalya'dan dolduracak.

Fenerbahçe bedavaya transfer yapıyor!

Fenerbahçe'de yeni sezonun transfer çalışmaları Ali Koç yönetiminde tüm hızıyla devam ediyor. Sarı lacivertlilerde yönetim listesini oluşturdu ve hamleler başladı.

Haberin Devamı

Savunma hattında Attila Szalai ve Kim Min-Jae'ye gelen teklifler sonrası gözler stoper mevkisine çevrildi. Szalai'ye Fransa Ligue 1 ekiplerinin yakın markajı devam ediyor. Sakatlığı nedeniyle ülkesine giden Güney Koreli stoper Kim Min-Jae için İngiltere Premier Lig ekipleri devrede. İki oyuncusuna da ciddi teklifler gelen sarı-lacivertliler, bunlardan birisine veda etmeye hazırlanıyor.

Luiz Felipe iddiası

Takıma doğrudan katkı verecek bir savunmacıyla kadrosunu güçlendirmek isteyen Kanarya, aradığı ismi İtalya'da buldu. Sabah'ta yer alan habere göre; Sarı-lacivertli yönetim, Lazio forması giyen Luiz Felipe'nin peşine düştü. 25 yaşındaki savunmacı için idareciler, Çizme temsilcisiyle temas kurmuş durumda.

Haberin Devamı

Sözleşmesi bitiyor

Brezilyalı oyuncunun kulübüyle olan kontratı sezon sonunda tamamlanıyor. Bonservis bedeli ödenmeyecek olması Fenerbahçe'nin transferde iştahını kabartıyor. Yönetim, Luiz Felipe'nin piyasası yükselmeden başarılı futbolcuyu renklerine bağlamanın hesabını yapıyor.

Fenerbahçe iki katını önerecek

Luiz Felipe'nin ilk tercihi İtalya'da kalmak ancak Kanarya ona mevcut maaşının 2 katını önermesi bekleniyor. Yıldız futbolcunun cazip bir kontrata sıcak bakabileceği konuşuluyor.

Luiz Felipe'nin performansı

Piyasa değeri 18 milyon Euro olan 25 yaşındaki stoper bu sezon Lazio formasıyla 39 resmi maçta forma giydi ve 1 asist yaptı.

YORUM YAZ