MENÜ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Galatasaray'a gönderme geldi...

Fenerbahçe kulübü dün akşam yoğun katılımın yaşandığı bir organizasyonla, yeni taraftar uygulaması "Mohikan"ı tanıttı. Birbirinden ünlü konukların ve eski futbolcuların yer aldığı lansmana ise Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamaları damga vurdu. Ezeli rakibi Galatasaray'a karşı 6 Kasım 2002'de alınan 6-0'lık galibiyet hakkında da konuşan Ali Koç, "O maçta ses mes kalmamıştı." sözlerini ifade etti.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda gerçekleştirilen lansmana Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, eski futbolcu Emre Belözoğlu ve Fenerbahçeli ünlü isimler ile Zoom uygulaması üzerinden tam 1907 sarı-lacivertli taraftar katıldı.

Haberin Devamı

Etkinlikte açıklamada bulunan ve taraftarların sorularını cevaplayan Başkan Ali Koç, sarı-lacivertlilerin "Mohikan" uygulaması sayesinde her zaman Fenerbahçe'nin yanında olacağını dile getirdi.

Ünlü sunucu İlker Ayrık'ın sesinizin en çok kısıldığı maç hangisiydi sorusunu yanıtlayan Ali Koç, "Nerede sesiniz kısılır. Salondaki %90 kişinin söyleyeceği cevap, çok gol attığınız maçlarda sesiniz kısılır. Hele çok gol attığınız maç ezeli rakibinizse o zaman ses mes kalmaz. Dolayısıyla benim için sadece 6-0 olduğu için, eşimle de gittiğimiz bir maç olduğu için ayrı bir yeri vardı. O maçta ses mes kalmamıştı." sözlerini kullanarak Galatasaraylı taraftarları kızdıran açıklamalar yaptı.

YORUM YAZ