MENÜ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Aziz Yıldırım açıklaması

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), Futbolda Sözde Şike soruşturmasında kumpas kurduğu iddiasıyla açılan davada açıklanan kararlar sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, mahkeme çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İşte Ali Koç'un İstanbul 23'üncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), Futbolda Sözde Şike soruşturmasında kumpas kurduğu iddiasıyla açılan davada açıklanan kararlar sonrası yaptığı açıklamalar:

Haberin Devamı

İşte kararın ardından Ali Koç'un açıklamaları şu şekilde:

"Her zaman başımız dik, alnımız açık. Üzülerek söylüyorum... Fenerbahçe için tarihi bir gün. Keşke böyle günler yaşamasaydık."

"Fenerbahçe'nin bir pazar sabahı başlayan ve bugüne kadar maddi manevi çok büyük zararlara uğratan bu davada, çok önemli bir dönüm noktasına geldik. Hukuken henüz bitmedi. Hukuki sonuçlar ne olursa olsun, Fenerbahçe'ye yaşatılanlar, Fenerbahçe'nin ve milyonlarca taraftarının yaşadıkları, hiçbir hukuki sonuçla ölçülemez."

'Bu işin yan aktörleri de var'

"Bu işin yan aktörleri de var. Rüzgarın nereden estiğine bakarak, Fenerbahçe'yi medya aracılığıyla karalayan insanlarla da hesaplaşacağız. Kul hakkı yediler, iftira attılar. İnsanlar kanser oldu, intihar etti. Çocuklar utancından okula gidemedi."

Haberin Devamı

"Kurguladıkları, iğrenç emellerine hizmet etmek için, bu ülkeyi yeniden dizayn etmek için, aldıkları güçle bu ülkenin kılcal damarlarına sirayet ederek ülkemize çok büyük zararlar verdiler. Biz bunlardan bir tanesiyiz. Allah, bugünleri Türkiye'ye bir kez daha göstermesin. Bu insanların bu kadar güç sahibi olmaları, devletin kılcal damarlarına sızarak istedikleri her şeyi yapacak hale gelmeleri... Nasıl müsaade izin verildiyse, bundan yeterince ders alınması lazım."

"Benim şahsen en çok hesaplaşmak istediğim kesim, rüzgarı arkasına alarak terör örgütünün en kuvvetli olduğu dönemlerde Fenerbahçe'ye her şekilde saldıran, iftira atan kişi ve kurumlardır."

'Çok kızgın ve kırgınız'

"Biz olalım, başkası olsun, Aziz Başkan da mücadelesini verdi, bu koltukta kim olursa olsun sonuna kadar gideceğiz. Biz mutlu değiliz. Zafer çığlıkları içerisinde değiliz. Çok kızgın ve kırgınız. Hakkımızı alana kadar da devam edecek"

YORUM YAZ