MENÜ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: 'Kenetlenirsek her şey mümkün'

Fenerbahçe’de kulüp dergisine konuşan Başkan Ali Koç, “Bu sezon hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşmamızı sağlayacak uzun yolculuk, yönetim, teknik heyet, sporcu ve taraftarlarımızın birlik ve beraberlik ile kenetlenmesiyle ancak mümkün olacaktır” dedi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: 'Kenetlenirsek her şey mümkün'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sarı- Lacivertliler’in kulüp dergisine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Ligin ilk 3 haftasında alınan 7 puandan ve ortaya konan futboldan oldukça memnun olduğunu dile getiren Başkan Koç, şu ifadeleri kullandı: “Trabzonspor mücadelesinde sayısız pozisyondan yararlanamadık, galibiyeti kaçırdık, ancak ortaya koyduğumuz futbol hepimizi mutlu etti. Yoluna emin adımlarla yürüyen takımımız, camiamızın desteği ile sahip olduğu şampiyonluk sinerjisini her geçen gün daha da güçlendiriyor ve 29. şampiyonluğumuza olan inancımızı artırıyor.”

‘Çok sıkı çalıştık’

“Yeni sezon transfer çalışmalarımızı da hocamız Ersun Yanal ve sportif direktörümüz Damien Comolli ile çok sıkı bir koordinasyon içerisinde çalıştık. Bu sezon hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşmamızı sağlayacak uzun yolculuk, yönetim, teknik heyet, sporcu ve taraftarlarımızın birlik ve beraberlik ile kenetlenmesiyle ancak mümkün olacaktır.”

Haberin Devamı

Koç, Brezilyalı Jailson’a düzenlenen doğum günü kutlamasında yer aldı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Kenetlenirsek her şey mümkün

YORUM YAZ