MENÜ

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, 'cincon' dedi, Galatasaray taraftarı çıldırdı!

Galatasaray ile Fenerbahçe kadın futbol takımları arasında oynanan 90 dakika sonrası Sarı Lacivertli kulübün Başkan Vekili Erol Bilecik, 7-0'lık galibiyet nedeniyle soyunma odasına indi ve futbolcuları tebrik etti. Bilecik'in ''Biz Galatasaray'a, cincona 6 Kasım'da 6 tane atmıştık. Siz 7 Aralık'ta 7 attınız.'' açıklaması ise Galatasaraylı futbolseverleri çıldırttı. Sosyal medyayı ayağa kaldıran Galatasaraylı taraftarlar, Bilecik'e sert bir dille tepki gösterdi.

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, 'cincon' dedi, Galatasaray taraftarı çıldırdı!

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı, kadına şiddete karşı toplumsal farkındalık yaratmak için konuk olduğu dostluk maçında ezeli rakibi Galatasaray Kadın Futbol Takımı'nı 7-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası soyunma odasına inen ve futbolcuları tebrik eden Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik'in yaptığı 'cincon' açıklaması Galatasaraylı taraftarları tepkisini çekti.

Haberin Devamı

'Galatasaray'a, cincona 6 Kasım'da 6 tane atmıştık'

''Müthiş bir oyun oldu. Bizleri gururlandırdınız. İşin güzel tarafı, biz Galatasaray'a, cincona 6 Kasım'da 6 tane atmıştık, siz 7 Aralık'ta 7 tane attınız.'' açıklaması yapan ve bu sözleri sosyal medyada geniş yankı uyandıran Erol Bilecik, Sarı Kırmızılı ekip taraftarlarını adeta çıldırttı.

Galatasaraylı futbolseverler, Bilecik'e tepkilerini sosyal medyadan dile getirirken tecrübeli futbol adamını çok sert bir dille eleştirdi.

YORUM YAZ