MENÜ

Fenerbahçe, Arda Okan Kurtulan'ı profesyonel yaptı! 3 yıllık imza...

Fenerbahçe son dakika haberi... Fenerbahçe Kulübü, U19 Takımı'nda forma giyen genç forvet Arda Okan Kurtulan'la 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı. 18 yaşındaki yıldız adayı, profesyonel olduğunu kişisel sosyal medya hesabından duyurdu ve Başkan Ali Koç'la olan bir karesini paylaştı.

Fenerbahçe, Arda Okan Kurtulan'ı profesyonel yaptı! 3 yıllık imza...

2018 yılında Esenler Erokspor'dan Fenerbahçe altyapısına transfer edilen Arda Okan Kurtulan Sarı Lacivertli ekipte profesyonel oldu. 18 yaşındaki forvet oyuncusu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la olan bir fotoğrafını paylaştı ve 3 yıllık sözleşmeye imza attığını duyurdu. U16'da 18 maçta 7 gol, U17'de 11 maçta 6 gol, U17'de 10 maçta 4 gol, U19'da ise 30 maçta 5 gol atan Arda, vatandaşı olduğu Kuzey Makedonya U19'da da 7 maça çıktı.

Haberin Devamı

Çocukluk hayalinin gerçekleştiğini ifade eden Arda, şu ifadeleri kullandı:

''Parçası olmaktan her zaman onur duyduğum Fenerbahçem ile bugün itibariyle 3 yıllık profesyonel sözleşme imzalamış bulunuyorum. Çocukluğumdan bu yana hayalini kurduğum bu anın tarifsiz gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Bugünlere gelmemde emeği olan başta ailem olmak üzere beni yetiştiren hocalarıma teşekkürü borç bilirim. Bana güvenenlerin güvenini boşa çıkarmamak için her gün ilk günki heyecanla çalışacağım. Çünkü biliyorum; çubukluyla yapılanlar, sonsuzlukla yankılanır.''

YORUM YAZ