MENÜ

Fenerbahçe | Altay Bayındır açıklaması: Transfer olsa da olmasa da...

Fenerbahçe haberi... Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Altay Bayındır, Avrupa kulüplerinin radarına girdi. Performansıyla gol dolduran 22 yaşındaki genç kaleciyi bir süredir izleyen Ajax'ın transfer girişimlerine başlayacağı iddia edildi. Fanatik Gazetesi Haber Müdürü Zafer Büyükavcı, Altay Bayındır'ın yükselen performanslarını ve transfer iddialarını Fanatik TV'ye yorumladı.

Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Altay Bayındır, Avrupa kulüplerinin radarına girdi. Performansıyla gol dolduran 22 yaşındaki genç kaleciyi bir süredir izleyen Ajax'ın transfer girişimlerine başlayacağı iddia edildi.

Haberin Devamı

Fanatik Gazetesi Haber Müdürü Zafer Büyükavcı, Altay Bayındır'ın yükselen performanslarını ve transfer iddialarını Fanatik TV'ye yorumladı.

Altay Bayındır'ın genç yaşına rağmen Fenerbahçe'deki çok büyük bir açığı kapattığını ifade eden Zafer Büyükavcı, "Hep eleştiriyoruz yan top zafiyetlerini ama o konuda da geliştiğini görüyoruz. Altay'ın kalırsa Fenerbahçe'de kalmayıp giderse de Avrupa'da çok önemli kalecilerden biri olacağını düşünüyorum" dedi.

YORUM YAZ