MENÜ

Fenerbahçe taraftarının tepkilerine flaş yorum: 'Siz bize ne verdiniz?' diyorlar

Fenerbahçe teknik direktör açıklaması... Fenerbahçe'de üst üste alınan kötü sonuçlar nedeniyle Vitor Pereira ile yollar ayrıldı. Ligin devre arasına girmesiyle birlikte Sarı-lacivertlilerde teknik direktör arayışı hız kazandı. TRT Spor'da konuşan Nihat Kahveci, Fenerbahçe'deki teknik direktör belirsizliğini değerlendirdi ve taraftarın tepkisini yorumladı.

Fenerbahçe teknik direktör açıklaması... Fenerbahçe'de üst üste alınan kötü sonuçlar nedeniyle Vitor Pereira ile yollar ayrıldı. Ligin devre arasına girmesiyle birlikte Sarı-lacivertlilerde teknik direktör arayışı hız kazandı. TRT Spor'da konuşan Nihat Kahveci, Fenerbahçe'deki teknik direktör belirsizliğini yorumladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe taraftarının Mert Hakan Yandaş'a gösterdiği tepkiyi değerlendiren Nihat Kahveci, "Taraftar bence şunu dedi; 'Siz bizden destek istediniz, ne zaman vermedik? Havalimanına çağırdınız geldik, kombine alın dediniz aldık, stada gelin dediniz geldik. Hakem dediniz, destek olduk. MHK, TFF dediniz arkanızda durduk. Siz bize bize ne verdiniz? Liderin 14 puan gerisinde takım...' Bugün Mert Hakan iyi oynadı. bu Mert Hakan protestosu değildi" dedi.

İrfan Can'ın Başakşehir'deki performansından çok uzak olduğunu söyleyen Nihat Kahveci, "Zaten sakatlık geçirdi, iyiyken Pereira çıkardı. İyiyken oynatmadı, İrfan'a zarar verdi. Mesut oraları tecrübesiyle atlattı." dedi.

Ali Koç'un büyük bir farkla başkan olarak seçildiğini hatırlatan Nihat Kahveci, "Dört senede elde hiçbir şey yok. Sekiz hoca değişikliği yaptı. Zaten bu sezon bitti. Ali Koç önce sakin olacak, getiriyorsa Löw'ü, Bilsea'yı sezon sonunu bekleyip artık kimsenin tartışmayacağı bir isim getirmeli." dedi.

YORUM YAZ