MENÜ

Fenerbahçe açıklaması: Transferde sona yaklaşıldı!

Fenerbahçe transfer... Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Transfer döneminde görüşmelerini sessiz sedasız yapan Sarı-lacivertliler, adeta ser verip sır vermiyor. Kadrosunu iyi bir golcüyle güçlendirmek isteyen Fenerbahçe Hatayspor forması giyen Boupendza ile yakından ilgileniyor. A Spor'da konuşan yorumcu Serdar Sarıdağ, Fenerbahçe ile adı anılan Aaron Boupendza transferi konusunda aldığı son duyumları paylaştı.

Fenerbahçe, bir yandan transfer çalışmalarına devam ediyor. Transfer döneminde görüşmelerini sessiz sedasız yapan Sarı-lacivertliler, adeta ser verip sır vermiyor. Kadrosunu iyi bir golcüyle güçlendirmek isteyen Fenerbahçe Hatayspor forması giyen Boupendza ile yakından ilgileniyor.

Haberin Devamı

A Spor'da konuşan yorumcu Serdar Sarıdağ, Fenerbahçe ile adı anılan Aaron Boupendza transferi konusunda aldığı son duyumları paylaştı.

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Aaron Boupendza ile ilgili duyumlarını paylaşan Serdar Sarıdağ, "Fenerbahçe'nin Boupendza transferinde sona yaklaştığını ve oyuncunun Fenerbahçe'ye gelmek istediğini duydum. Olur, olmaz o ayrı ama iyi bir kaynaktan duydum." dedi.

YORUM YAZ