MENÜ

Fenerbahçe açıklaması: Şampiyonluk yarışında...

Konyaspor - Fenerbahçe maçının ardından... Süper Lig'de zirve yarışında yer alan Fenerbahçe, 29. hafta maçına Konyaspor deplasmanına çıktı. Sarı-lacivertliler, hem sergilediği futbolla hem de aldığı net galibiyetle taraftarından alkış aldı. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, Konyaspor - Fenerbahçe maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Süper Lig'de zirve yarışında yer alan Fenerbahçe, 29. hafta maçına Konyaspor deplasmanına çıktı. Sarı-lacivertliler, hem sergilediği futbolla hem de aldığı net galibiyetle taraftarından alkış aldı.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, Konyaspor - Fenerbahçe maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe'nin deplasmanda yorucu bir oyun oynadığını ifade eden Serkan Akcan, "Atletizm sadece Valencia, Thiam, Osayi-Samuel ile sınırlı kaldığında Fenerbahçe ister istemez ikinci yarılarda o baskıyı yiyor. Bu yorucu oyundan ikinci yarılar için üreteceği formülle şampiyonluk yarışında çok daha iddialı bir hâle gelebilir Fenerbahçe." dedi.

YORUM YAZ