MENÜ

Fenerbahçe açıklaması: Pereira'ya sert sözler: Senin kredin yok!

Son haftalarda ligde yaşadığı düşüşle eleştirilen Fenerbahçe, Süper Lig'in 12. haftasını da puan kaybı yaşadı. Sahasında Kayserispor'u konuk eden Sarı-lacivertliler, 2-0 geriye düştüğü maçtan son dakikalarda attığı gollerle 2-2'lik skorla ayrıldı. TRT Spor'da konuşan Nihat Kahveci, Fenerbahçe'deki gidişatı yorumladı ve teknik direktör Pereira'yı eleştirdi.

Fenerbahçe açıklaması... Son haftalarda ligde yaşadığı düşüşle eleştirilen Fenerbahçe, Süper Lig'in 12. haftasını da puan kaybı yaşadı. Sahasında Kayserispor'u konuk eden Sarı-lacivertliler, 2-0 geriye düştüğü maçtan son dakikalarda attığı gollerle 2-2'lik skorla ayrıldı.

Haberin Devamı

TRT Spor'da konuşan Nihat Kahveci, Fenerbahçe'deki gidişatı yorumladı ve teknik direktör Pereira'yı eleştirdi.

Fenerbahçe'nin Galatasaray ve Beşiktaş ile hemen hemen aynı puanda olmasına rağmen Fenerbahçe'nin neden bu kadar konuşulduğu konusuna açıklık getiren Nihat Kahveci, "Sergen Yalçın geçen sezon onca zorluğa rağmen sezonu şampiyon tamamladı, üstüne Türkiye Kupası'nı aldı. Fatih Terim desen formadaki 2 yıldızı 8 şampiyonlukla alan teknik direktör. Onun da kredisi çok olur." dedi.

Pereira'nın neden eleştirildiği konusuna da açıklık getiren Nihat Kahveci, "Vitor Pereira sen buraya takımı şampiyon yap diye geldin. Kadron da çok iyi. Senin sadece oyunun değil kadro seçimin, oynatmış olduğun sistem her şey tartışılır. Pereira, senin kredin yok." dedi.

YORUM YAZ