MENÜ

Fenerbahçe açıklaması: Bu bir rekor!

Fenerbahçe haberi... Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy'de konuk ettiği Gaziantep FK'nü 3-1 yendi. Sarı-lacivertliler aldığı galibiyetle puanını 66'ye yükseltti ve Beşiktaş'ı takibini sürdürdü. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, Fenerbahçe Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun kadro tercihini yorumladı.

Fenerbahçe, Kadıköy'de konuk ettiği Gaziantep FK'nü 3-1 yendi. Sarı-lacivertliler aldığı galibiyetle puanını 66'ye yükseltti ve Beşiktaş'ı takibini sürdürdü.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, Fenerbahçe Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun kadro tercihini yorumladı.

Emre Belözoğlu'nun Sosa, Mert Hakan ve Ozan Tufan tercihini yorumlayan Serkan Akcan, "Fenerbahçe'nin Gaziantep FK karşısındaki oyununu 'oyun güçleniyor' diye de tarif edebiliriz. Aksiyonu bol ve bol pozisyonlu bir maç izledik. Emre Belözoğlu'nun orta saha tercihleri Fenerbahçe'yi rakip ceza sahasında 25 kez buluşturdu. Bu, Fenerbahçe'nin kendi adına bu sezon kırdığı bir rekor." dedi.

YORUM YAZ