MENÜ

Fener son virajda

Avrupa Şampiyonluğu için yola çıkan Fenerbahçe Acıbadem, Final-Four öncesi son eşleşmenin ilk maçında Rusya'nın Zarechie Odintsova takımı ile deplasmanda karşı karşıya geliyor.

Fener son virajda

Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı, Indesit Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde 6 takımın mücadele ettiği play-off 2. tur ilk maçında, bugün deplasmanda Rusya temsilcisi Zarechie ile karşılaşacak. Odintsovo kentindeki karşılaşma, yerel saatle 19.00’da başlayacak. Karşılaşmanın rövanşı 11 Mart Perşembe günü İstanbul’da yapılacak ve kupada Final-Four’a yükselecek ekip belli olacak. Indesit Avrupa Bayanlar Şampiyonlar Ligi’nde bu sezonki dörtlü final organizasyonuna, 3-4 Nisan tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehri ev sahipliği yapacak.

Brandt iddialı
Fenerbahçe Acıbadem Antrenörü Jan de Brandt, “Odintsovo çok güçlü bir takım. Turu geçersek Final-Four’a kalacağız. Burada yer alacak ekipler de oldukça güçlü. Ancak biz de Avrupa’nın en büyük kupasını kazanmak istiyoruz. Kendimize güvenimiz tam. Bu yolda ilk önce Rus ekibini geçmemiz gerekiyor. Deplasmandan avantajlı bir skorla dönüp İstanbul’da taraftarımızın önünde turu atlayacağımıza inancımız tam” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ