MENÜ

Fenenerbahçe'de transfer gelişmeleri! Zanka ve Isla...

Süper Lig'in ikinci yarısına Antalya'da hazırlanan Fenerbahçe, kamp hazırlıklarını sürdürüyor. Transfer konusunda çalışmalarını sürdüren Sarı - Lacivertli ekipte hangi oyuncularla yolların ayrılacağı merak konusu. Fenerbahçe muhabirimiz Yusuf Dursun, Zanka ve Isla'nın takımdan ayrılacağı yönündeki iddiaları Fanatik TV'de değerlendirdi. Yusuf Dursun, 'Volkan Ballı ile görüştüm. Bu isimler için resmi bir teklif yok.' dedi.

Fenerbahçe, devre arası kamp çalışmalarını Belek'te sürdürüyor. Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sarı - Lacivertliler'de hangi isimlerle yolların ayrılacağı merak konusu.

Haberin Devamı

Zanka ve Isla'nın takımdan ayrılacağı yönündeki iddiaları Fanatik TV'de değerlendiren muhabirimiz Yusuf Dursun, 'Menajerler oyuncularını daha iyi takımlara daha iyi ücretlerle yollamak adına uğraş veriyorlar. Ben Volkan Ballı ile birebir konuştum bu oyuncular için resmi bir teklif yok. Zanka ilk yarıda isteneni veremedi. Çalışmazsa formayı zor alır. Isla verimli bir oyuncu. Onun gönderileceğini tahmin etmiyorum. Ancak taraftarlar her sürprize açık olmalı. ' dedi.

Mehmet Ekici'nin ikinci yarıda kadroda olabileceğini dile getiren Yusuf Dursun, '2 Şubat'a kadar yeni bir liste verilecek. Sürpriz bir şekilde 28 kişilik kadroya ismi yazılabilir. Geçtiğimiz zaman oyuncu bu listede yoktu. Onu antrenmanda gözlemledim, iyi çalışıyor. Mehmet Ekici'yi ikinci yarı Fenerbahçe'nin kadrosunda görürsek kimse şaşırmasın. ' yorumunu yaptı.

YORUM YAZ