MENÜ

Fenebahçe | Rıdvan Dilmen: Bir yerde patlayacaktı!

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe açıklaması... Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe, evinde Göztepe'yi konuk etti. Sarı-lacivertliler rakibine 1-0 yenildi ve şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Göztepe karşısında aldığı mağlubiyeti yorumladı.

Fenerbahçe haberi... Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe, evinde Göztepe'yi konuk etti. Sarı-lacivertliler rakibine 1-0 yenildi ve şampiyonluk yarışında ağır yara aldı.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Göztepe karşısında aldığı mağlubiyeti yorumladı.

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını yorumlayan Rıdvan Dilmen, "Oyun anlamında Galatasaray ve Beşiktaş'a göre geride olan takım Fenerbahçe. Fenerbahçe bu oyunla bu kadar puan alması başarıdır. Bu Fenerbahçelileri üzmesin, ümitlendirsin. Çünkü çok önemli oyuncuları döndüğünde bu kötü oyunlar iyi oyunlara dönüşecek." dedi.

Fenerbahçe'nin hep aldatıcı sonuçlar aldığını ifade eden Rıdvan Dilmen, "Bir yerde patlayacaktı. Göztepe haklı bir galibiyet elde etti. Fenerbahçe'nin aldatıcı skorları su yüzüne çıktı" dedi.

YORUM YAZ