MENÜ

Felipe Sanchez Mateos: Avrupa mücadelemizin halen devam ettiğinin farkına vardılar

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında Alanyaspor, sahasında Gaziantep Futbol Kulübü'nü 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Alanyaspor Teknik Sorumlusu Felipe Sanchez Mateos, "Arkadaşlarımız bugün sahaya çıktıklarında Avrupa mücadelemizin halen devam ettiğinin farkına vardılar" dedi.

Felipe Sanchez Mateos: Avrupa mücadelemizin halen devam ettiğinin farkına vardılar

Alanyaspor Teknik Sorumlusu Felipe Mateos, Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında Gaziantep FK maçının ardından, “Arkadaşlarımız bugün sahaya çıktıklarında Avrupa mücadelemizin halen devam ettiğinin farkına vardılar” dedi.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında Alanyaspor, sahasında Gaziantep Futbol Kulübü'nü 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Alanyaspor Teknik Sorumlusu Felipe Sanchez Mateos, “İki gün önce oynadığımız bir yarı final maçından dönerek geldik buraya. O maç bizim için çok duygusaldı. Hiç anlamadığımız bir kararla maalesef kupadan elendik. Duygusal ve mental olarak biraz yıprandık açıkçası. Arkadaşlarımız çok iyi bir reaksiyon gösterdi. Bugün burada sahaya çıktıklarında Avrupa mücadelemizin halen devam ettiğinin farkına vardılar. Bu doğrultuda mücadele gösterdiler. Oyuna gelecek olursak istediklerimizi yaptığımızı düşünüyorum. Önce bastık, geriden topla çıktık, topsuz oyunda iyi savunma yaptık. Karşımızda da geriden topla çıkışları iyi uygulayan bir rakip vardı. Buna rağmen sahada göstermiş olduğumuz performanstan dolayı mutluyum” diye konuştu.

Haberin Devamı

İHA

YORUM YAZ