MENÜ

Felipe Melo'ya yazdıklarıyla gündeme gelen Ceyhun Fersoy'un Fatih Terim anısı!

Felipe Melo'ya attığı mesajla gündeme gelen ve Fenerbahçeliliğiyle tanılan ünlü oyuncu Ceyhun Fersoy, geçtiğimiz aylarda FANATİK Instagram canlı yayınına konuk oldu. Fanatik TV'den Seçil Menteş'in sorularını yanıtlayan Ceyhun Fersoy, Aziz Yıldırım ve Fatih Terimle ilgili yaşadığı ilginç anıları tüm şeffaflığıyla anlattı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Fenerbahçe - Trabzonspor karşılaşması sonrası Felipe Melo'ya attığı mesajla gündeme gelen Ceyhun Fersoy, sosyal medyada çok konuşuldu. Bu olay sonrasında Felipe Melo'dan özür dilediğini açıklayan Ceyhun Fersoy, "Maçın ardından Felipe Melo'nun paylaşımını gördükten sonra sinirlerime hakim olamadım, küfür ettim. Özür diliyorum." paylaşımı yaptı. Melo ise bunun üzerine "Sorun yok kardeşim, kendine iyi bak!" mesajını gönderdi ve olay tatlıya bağlandı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz aylarda FANATİK Instagram canlı yayınına konuk olan ve sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olmasıyla bilinen Ceyhun Fersoy, oyunculuktan hayallerine, Fenerbahçe maçları için aldığı en büyük riskten maç totemlerine kadar birçok konuda Fanatik TV'den Seçil Menteş'e samimi açıklamalarda bulundu. Ceyhun Fersoy, canlı yayında Aziz Yıldırım ve Fatih Terim taklidi yaparak sosyal medya kullanıcılarını güldürürken ikiliyle yaşadığı ilginç anlar ve diyaloglar yayına damgasını vurdu. İşte o renkli anlar!

YORUM YAZ