MENÜ

Felipe Melo: "O pozisyon müzede yer almalıydı"

Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo, Türkiye'ye yaptığı ziyaret esnasında Galatasaray Spor Kulübü'nün Youtube hesabına konuk oldu. Galatasaray kariyeriyle ilgili en unutamadığı anılara yanıt veren Felipe Melo, birbirinden samimi cevaplara yer verdi.

Galatasaray'da 2011-2015 yılları arasıdna forma giyen ve sarı kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen Brezilyalı futbolcu Felipe Melo, geçtiğimiz hafta Türkiye'ye gelmiş ve Galatasaray'ın Ankaragücü ile oynadığı iç saha maçını seyretmişti. Galatasaray'ın Youtube hesabına konuk olan Felipe Melo kulüp tarihindeki "En"lerini anlatırken samimi yorumlara yer verdi. Galatasaray'da unutamadığın en efsane anın nedir sorusuna, "Fenerbahçe'nin stadında kazandığımız şampiyonluk tabii ki." cevabını veren oyuncu, Galatasaray'da beraber oynadığı en iyi oyunculara ise Selçuk İnan ve Ujfalusi yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın kendisi için bambaşka bir yeri olduğunu dile getirip, taraftarlarla arasındaki özel ve güzel bağa dikkat çeken Brezilyalı ortasaha Elazığspor karşılaşmasında kaleye geçip kurtardığı penaltıyla ilgili olarak ise, " Bence o kurtarış müzede yer almalıydı. Futbolcuyken kaleye geçip penaltı kurtaran başka birisi yoktur herhalde Galatasaray kariyerinde. Tamamen anlık bir histi. O an içimden geldi. O sorumluluğu almak istedim." cevabını verdi.

Galatasaray müzesini de ziyaret eden Brezilyalı oyuncu Felipe Melo, Fatih Terim hakkındaki düşüncesi sorulduğunda ise, "Fatih Terim benim futboldaki babamdır. Onun bende çok farklı, çok önemli bir yeri var." ifadesinde bulundu.

YORUM YAZ