MENÜ

Sertaç Şanlı gözyaşlarını tutamadı! Barcelona'da maç öncesi duygu dolu anlar

Kahramanmaraş merkezli olan ve çevre illerde de ağır hasara yol açan depremler için destekler gelmeye devam ediyor. İspanya Basketbol Ligi'ndeki Barcelona-Breogan maçı öncesinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunulurken Milli basketbolcumuz Sertaç Şanlı gözyaşlarına hakim olamadı.

Sertaç Şanlı gözyaşlarını tutamadı! Barcelona'da maç öncesi duygu dolu anlar

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat'ta gece saat 04.17’de, 7.7 büyüklüğünde 7 km derinliğinde deprem meydana geldi. Doğu, Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesinde birçok il depremle sallandı. 7 Şubat'ta ise yine Kahramanmaraş'ta bu kez 7.6'lık korkunç bir deprem daha yaşandı.

Haberin Devamı

Yaşanan depremin ardından tüm dünya birlik oldu ve Türkiye'de yaşanan acıyı sahiplendi. Yaşanan bu olaydan en fazla etkilenen spor kulüpleri ve sporcular da oldu. Aynı zamanda sporcular ve dünyanın çoğu yerindeki kulüpten ülkemizde yaşanan deprem felaketi ile ilgili destekler ve yardımlar gelmeye devam etti.

DESTEK MESAJLARI SÜRÜYOR

Spor yaşamlarını yurt dışında sürdüren milli sporcularımızdan da bu destekler gelmeye devam ediyor. Ülkemizde spor durma noktasına gelmesine rağmen yurt dışında lig maçları sürüyor. Bu maçlardan da Türkiye için destek mesajları gelmeye devam ediyor.

 

Sertaç Şanlı gözyaşlarını tutamadı Barcelonada maç öncesi duygu dolu anlar

 

TİŞÖRTLÜ DESTEK

Son olarak Milli basketbolcumuz Sertaç Şanlı'nın da formasını giydiği Barcelona basketbol takımı İspanya Ligi'nde Rio Breogan ile oynadıkları karşılaşmaya üzerinde 'Türkiye ve Suriye'deki depremzedelere destek verin' tişörtlerle çıkarak destek verdi.

Haberin Devamı

AYAKKABISINA YAZDI

Sertaç, ayrıca ayakkabısına 'Pray For Turkey' (Türkiye için dua et) yazısını yazarak depremzedeleri andı.

 

Sertaç Şanlı gözyaşlarını tutamadı Barcelonada maç öncesi duygu dolu anlar

 

SERTAÇ ŞANLI GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Ayrıca maç öncesi salonda depremde hayatını kaybedenler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Milli basketbolcumuz saygı duruşu sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.

YORUM YAZ