MENÜ

Fazlı Tan: Bu galibiyet takımımız için çok önemliydi

TFF 1. Lig’in 5. haftasında konuk ettiği Balıkesirspor’u 3-1 mağlup eden Bursaspor’un teknik sorumlusu Fazlı Tan, iç sahadaki ilk galibiyeti aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Fazlı Tan: Bu galibiyet takımımız için çok önemliydi

TFF 1. Lig’in 5. haftasında konuk ettiği Balıkesirspor’u 3-1 mağlup eden Bursaspor’un teknik sorumlusu Fazlı Tan, iç sahadaki ilk galibiyeti aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Tan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, sahalarındaki ilk galibiyeti aldıklarını dile getirdi.

Haberin Devamı

Maça iki taraftın da kontrollü başladığını belirten Tan, şöyle konuştu:

"İlk yarıda iki taraf da pozisyon üretemedi. Biz erken bir golle öne geçtik. Rakibimiz daha sonra beraberliği yakaladı. İlk yarıda iki takım da keyif vermedi. İkinci yarı risk aldık. Oyuncularımıza soyunma odasına uyarıda bulduk. Tamamen bizim kontrolümüzde geçen bir ikinci yarı oldu. Rakibimize pozisyon da vermedik. Net pozisyonlarımız vardı. Bu maç berabere bitse üzülecektik. Saha içindeki oyuncularımızın istek ve arzusundan dolayı mutlu olduk. Son dakikalarda da olsa golü bulduk. İç sahadaki ilk galibiyeti aldığımız için mutluyuz. Sakatlık geçiren Vefa Temel’e bu galibiyeti hediye ediyoruz. Bu galibiyet takımımız için çok önemliydi. Hedefimiz yukarı doğru tırmanmak."

YORUM YAZ