MENÜ

"Favori Trabzonspor"

Trabzonspor Asbaşkanı Hasan Yener, Bursaspor ile oynayacakları maç öncesi iddialı konuştu. Yener, maçın favorisinin kendileri olduğunu belirterek, "6 puanlık bir maç. Hiçbir karşılaşma oynanmadan kazanılmıyor ama maçın favorisi biziz diyebilirim" dedi.

"Favori Trabzonspor"

Trabzonspor Asbaşkanı Hasan Yener, tesislerde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yener, Bursaspor karşısında sezonun en zor maçlarından birisini oynayacaklarını belirterek, "6 puanlık bir maç. Siz kazanınca 3 puan kazanıyorsunuz, rakibinizde üç puan kaybediyor. O bakımdan önemli maçlardan biri. Sezon başında Bursaspor ile oynadığımız Süper Kupa maçında da bariz bir üstünlüğümüz vardı. 3 - 0'lık skorla Süper Kupayı almıştık. Bu haftaki maçta zor olacak. Büyük maçlara iyi motive olan Trabzonspor, Bursa'daki maçta da üç puanın favorisi diyebilirim. Tabi ki hiçbir maç oynamadan kazanılmaz ama ben lider gideceğimiz Bursa'dan lider döneceğimize inanıyorum" dedi.

Haberin Devamı

"YABANCI ANTRENÖRLERE KARŞIYIM"
Yener, kadrolarının çok kaliteli futbolculardan kurulu olduğunu da vurgulayarak, "Trabzonspor'un yerli olarak kaliteli futbolcuları kadrosunda barındırdığı bir gerçek. Bugün milli takım için ismi anılan oyuncuların bir çoğunun bizim kadromuzda olması bunun bir örneği. Ama bizim yabancılarımız da çok kaliteli ve takımda iyi bir harmoni var. İyi takımlar iyi futbolcularla olur. Ama iyi futbolcuların da iyi verim vermesi gerekir. Bu kadronun oluşturulmasında başkanın büyük bir katkısı var ama hocamızın önderliğindeki teknik kadronun da büyük payı var. Hatta en önemli faktörlerden birisi diyebilirim" diye konuştu. Yener, Türk futboluna yabancı antrenörlerin gelmesine karşı olduğunu da belirterek, "Onlar ligi tanıyana kadar siz çok şeyi kaybediyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

ENGİN: "MAÇ İÇERİSİNDE KENDİME HAKİM OLAMIYORUM."
Trabzonspor'un başarılı futbolcularından Engin Baytar, kulüp dergisinde taraftarların sorularını yanıtladı. Engin, görüldüğü kadar hırçın bir futbolcu olmadığını da belirterek, "Sadece maç içerisinde bazen kendime hakim olamıyorum. Bana, 'Psikopat Engin' diye tezahürat edilmesi, rahatsızlık vermiyor. Özellikle hakemlerle olan diyaloglarımda biraz aşırıya kaçıyorum, bunun farkındayım. Zaman zaman agresif olmamın üstümdeki formayla alakası var. Bu formanın hakkını verebilmek için mücadele ediyorum" dedi.

"TRABZONSPOR'UN TARAFTARIYIM"
Engin, takım olarak hedeflerinin şampiyonluk olduğunu da belirterek, "Ne kadar kupa varsa hepsini almak istiyoruz. Galibiyetlerden sonra çok mutlu oluyoruz. Saha ortasında kolbastı oynamak ise bambaşka oluyor. Ben Trabzonsporluyum ve bu takımın taraftarıyım. Bu kadar hırslı mücadele etmemin en büyük nedeni bu olsa gerek. Diğer takımlara oranla en istikrarlı oynayan takım biziz. Özellikle büyük takımlar arasında en iyi futbolu oynayan takım da biziz" diye konuştu.

"FABRİKADA ÇALIŞIR GİBİ FUTBOL OYNAYANLAR VAR"
Her maça çıktığında heyecanının biraz daha arttığını da ifade eden Engin, "Her zamankinden daha çok heyecan duyuyorum. Taraftarın saha içerisindeki biri tarafından ateşlenmelerini beklemeden, onların sahadakileri ateşlemesi gerekiyor. Eski Trabzonspor geri gelsin isteniyorsa, eski Trabzonspor taraftarı da tribündeki yerini almalı. Şampiyonluk için bu şart" dedi. Engin, Avrupa'dan oynamanın tamamen kısmet meselesi olduğunu da vurgulayarak, "Benden daha iyi yetenekte olan futbolcular var ancak bakıyorsunuz onlar benden daha kötü yerlerde. Küçümsemek için söylemiyorum ama her hangi bir fabrikada çalışır gibi futbol oynayanlar var" dedi.

DHA

YORUM YAZ