MENÜ

"Fatih Terim'in kozu oldu"

Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray, sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Dev derbide kazanan taraf 2-0'lık skorla Galatasaray olurken derbi öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in açıklamaları olay yarattı. Geçtiğimiz günlerde yayıncı kuruluşun düzenlediği ödül töreninde "Yılın Süper 11'i"nde Galatasaray'dan hiçbir oyuncu yer almamış ancak bu 11'i futbol takımlarının kaptanlarının seçtiği ortaya çıkmıştı. Fatih Terim de derbi öncesi yaptığı açıklamada "Hafta içi oyuncularımızın ödül töreni dolayısıyla. Moralleri bozuldu bu hakkaniyetli ödülü alamadıkları için. Daha çok çalışın dedik ama yine de morallerini düzeltemedik.” ifadelerini kullanmıştı. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Ali Ece, Fatih Terim'in açıklamalarını değerlendirdi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Türk Telekom Stadyumu'nda ezeli rakibi Beşiktaş'la karşı karşıya geldi. Dev derbide kazanan taraf 2-0'lık skorla Galatasaray olurken derbi öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in açıklamaları olay yarattı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde yayıncı kuruluşun düzenlediği ödül töreninde "Yılın Süper 11'i"nde Galatasaray'dan hiçbir oyuncu yer almamış ancak bu 11'i futbol takımlarının kaptanlarının seçtiği ortaya çıkmıştı.

Fatih Terim de derbi öncesi yaptığı açıklamada "Hafta içi oyuncularımızın ödül töreni dolayısıyla. Moralleri bozuldu bu hakkaniyetli ödülü alamadıkları için. Daha çok çalışın dedik ama yine de morallerini düzeltemedik.” ifadelerini kullanmıştı.

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Ali Ece, Fatih Terim'in açıklamalarını değerlendirdi.

Fatih Terim'in maç motivasyonunu çok iyi yaptığını ifade eden Ali Ece, "Yılın Karması'nda hiç Galatasaraylı olmaması... Fatih Hoca çok sever böyle şeyleri. Maç öncesi açıklamasında hiç şaşırtmadı. Bunun etkisini de gördük."

Haberin Devamı

Fatih Terim'in açıklamalarını 'Biz şampiyon olarak en büyük ödülü alacağız' olarak yorumlayan Ali Ece, "Bunu kendi açısından iyi de başardı. Fatih hocaya koz oldu bu durum" dedi.

YORUM YAZ