MENÜ

Galatasaray'da Fatih Terim'in çıkışı sonrası flaş yorum: Bağlar koptu!

Galatasaray, ligin 6. haftasında BB Erzurumspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in maç sonunda yaptığı "Galatasaray taraftarına bir söz verdim ve bu sözü tutmaya çalışıyorum. Artık kimsenin ne arkasındayım ne de yanındayım." açıklaması tartışma konusu oldu. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, Fatih Terim'in açıklamalarını değerlendirdi. Fatih Terim ile yönetimin arasındaki duvarın bu sene çok daha yüksek olacağının belli olduğunu ifade eden Serkan Akcan, "Bence bugün itibariyle Fatih hocayla yönetim arasındaki bağlar koptu. Benim yorumum bu." dedi.

Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, BB Erzurumspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in maç sonunda yaptığı "Galatasaray taraftarına bir söz verdim ve bu sözü tutmaya çalışıyorum. Artık kimsenin ne arkasındayım ne de yanındayım." açıklaması tartışma konusu oldu.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, Fatih Terim'in açıklamalarını değerlendirdi.

Fatih Terim ile yönetimin arasındaki duvarın bu sene çok daha yüksek olacağının belli olduğunu ifade eden Serkan Akcan, "Bence bugün itibariyle Fatih hocayla yönetim arasındaki bağlar koptu. Benim yorumum bu." dedi.

Galatasaray yönetiminin transfer sezonu kapandığında yaptığı "Biz indirim istedik iki tane yabancı oyuncu kabul etmedi" açıklaması üzerinden değerlendirme yapan Serkan Akcan, "Açıklamaların izini sürüyorsun Belhanda ve Feghouli'ye geliyor mevzu. Sonra Falcao açıklamaları... İlk 11'in üç oyuncuyla ilgili yapılan açıklamalar ortalığı birbirine katıyor. Lige en iyi başlamış takımdı Galatasaray ama yönetimin açıklamaları takımı bu hale getirdi. Fatih hocanın açıklamaları Mustafa Cengiz yönetimi için bir milattır. " dedi.

YORUM YAZ