MENÜ

Fatih Terim'den Ümit Milli'nin genç yıldızı Barış Alper Yılmaz için telefon

Son dakika Galatasaray transfer haberi... Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray bir yandan da gelecek sezonun planlamasını yapıyor. Aslan'ın hedefindeki isim, Ankara Keçiörengücü'nden Barış Alper Yılmaz. Fatih Terim genç yıldızı mutlaka kadrosunda görmek istiyor.

Fatih Terim'den Ümit Milli'nin genç yıldızı Barış Alper Yılmaz için telefon

Bir sonraki sezonun kadro planlamasını sürdüren Galatasaray, Ankara Keçiörengücü'nde forma giyen 20 yaşındaki Barış Alper Yılmaz'ı transfer etmek istiyor. Sezon başında Erzincanspor'dan kadroya katılan Kerem Aktürkoğlu'nun gelişiminden memnun olan sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Fatih Terim'den Barış Alper için hamle geldi.

Haberin Devamı

Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre; Terim, oyuncunun gelişimi ve özellikleri ile ilgili Keçiörengücü yetkililerinden bilgi aldı.

Ümit Milli Takım'da golünü attı

Ümit Milli Takım kadrosunda yer alan Barış Alper Yılmaz, Hırvatistan maçında oyuna sonradan girmiş ve 4-1 mağlup olduğumuz maçta 84.dakikada tek sayımızı atmıştı. Barış Alper, 1-0 kazandığımız Sırbistan karşılaşmasında da ilk 11'de görev aldı.

Haberin Devamı

Gençlik aşısı devam ediyor

Sezon başında Erzincanspor'dan Kerem Aktürkoğlu'nu(22) kadrosuna katan Galatasaray, ocak ayında Henry Onyekuru (23) ve Mostafa Mohamed (23) gibi genç isimleri de transfer etti.

Fatih Terimden Ümit Millinin genç yıldızı Barış Alper Yılmaz için telefon

YORUM YAZ