MENÜ

Fatih Terim'den son dakika sürprizi! Galatasaray - Lazio maçına doğru...

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Galatasaray - Lazio maçına sayılı saatler kaldı. Türk Telekom Stadı'nda oynanacak maç öncesi nefesler tutulurken teknik direktör Fatih Terim'in Lazio karşısına nasıl bir kadroyla çıkacağı da merak konusu oldu. Fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, Galatasaray'daki son gelişmeleri aktardı ve Terim'in kadroda sürprizleri olabileceğini söyledi.

Galatasaray - Lazio maçına doğru... Fatih Terim'den son dakika sürprizi...

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Galatasaray - Lazio maçına sayılı saatler kaldı. Türk Telekom Stadı'nda oynanacak maç öncesi nefesler tutulurken teknik direktör Fatih Terim'in Lazio karşısına nasıl bir kadroyla çıkacağı da merak konusu oldu.

Fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, Galatasaray'daki son gelişmeleri aktardı ve Terim'in kadroda sürprizleri olabileceğini söyledi.

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Barış Alper Yılmaz, Feghouli ve Emre Kılınç'ın Lazio maçı öncesi gerçekleştirilen son antrenmanda yer aldığını vurgulayan Yakup Çınar, "Fatih hoca oyuncuların son durumuna bakacak. Emre Kılınç beklenmiyor ama ter idmanında sıkıntı yaşamazsa Fatih hocanın ilk 11'de oynatmasını bekliyorum. Bu sürprizi bekliyoruz açıkçası." dedi.

YORUM YAZ