MENÜ

Fatih Terim'den kura yorumu: Onlar da aynı düşünüyor!

Fatih Terim, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi grubunu yorumladı. Terim, Lokomotiv Moskova, Porto ve Schalke ile eşleşmeleri hakkında, “Onlar da bu gruptan çıkmak için bizim düşündüğümüz şeylerin aynısını düşünüyor” dedi.

Fatih Terim'den kura yorumu: Onlar da aynı düşünüyor!

Şampiyonlar Ligi’nde D Grubu’na düşen ve Lokomotiv Moskova, Porto, Schalke kulüpleriyle eşleşen Galatasaray’da, teknik direktör Fatih Terim kurayı yorumladı. Monaco’daki kura çekimini Florya’da tüm takımla birlikte izleyen ve oyuncularla beraber sevinç yaşayan Terim, “Grubumuz Galatasaray camiasına ve Türk futboluna hayırlı olsun. Şampiyonlar Ligi’nde her takım bizim için çok ciddi. Muhakkak ki aralarında önemli güç farkları var. Böyle baktığımızda bizim grup daha dengeli dağılmış görünüyor” dedi. Terim yorumlarına şöyle devam etti: “Schalke zaten hepimizin bildiği, Porto daha evvel karşılaştığımız ve de Lokomotiv Moskova çok uzun süredir karşılaşmadığımız ama Şampiyonlar Ligi’de yer aldığımız gruptaki takımlardan bir tanesi. Dengeli bir dağılım ama yine dikkat edilmesi gereken bir üçlü var, onlar da bu gruptan çıkmak için bizim düşündüğümüz şeylerin aynısını düşünüyor. Nasipse, Allah izin verirse her şeyi zorlayıp bu gruptan çıkıp 2. turlara, 3. turlara gitmeyi istiyoruz inşallah.”

Haberin Devamı

Schalke 04 cephesi: Dengeli grup

Schalke’nin teknik direktörü Tedesco, Lokomotiv, Porto ve Galatasaray’la aynı gruba düşmelerini şöyle yorumladı: “Grup maçlarını sabırsızlıkla bekliyoruz. Net favorisi olmayan ilginç ve dengeli bir grup. Porto, Galatasaray ve Lokomotiv çok tanınmış kulüpler. Şehirler de taraftarlarımız için gidilebilecek yerler.”

Lokomotiv Moskova cephesi: Şanslar eşit

Galatasaray’ın D Grubu’ndaki rakiplerinden Lokomotiv Moskova’da, teknik direktör Yuri Semin, “Kura çok iyi görünüyor ama Şampiyonlar Ligi’nde tüm takımlar güçlüdür. Her takımın şansı eşit. Galatasaraylı yöneticilerin kuradan çok memnun olduklarını gördüm. Şampiyonlar Ligi en kaliteli organizasyon. Grubumuzda şampiyonlar bulunuyor. Porto, Lokomotiv ve Galatasaray liglerinde şampiyon. Bu ciddi bir rekabettir. Schalke de Almanya’da ikinci oldu. Güçlü bir grup” dedi.

YORUM YAZ