MENÜ

Fatih Terim'den hakeme: Senden bekçi bile olmaz!

Kararlarını beğenmediği, penaltılarını vermediğini düşündüğü hakeme, "Bekçi gibisin. Devamlı onların lehine karar veriyorsun. Yeter artık Mustafa Öğretmenoğlu" diye bağıran Fatih Terim, ikinci yarıda da tepkisini sürdürdü. Terim'i önce uyaran Öğretmenoğlu tepkiler sürünce Galatasaray'ın hocasını 69’da tribüne gönderdi.

Fatih Terim'den hakeme: Senden bekçi bile olmaz!

Karagümrük maçı öncesi yayıncı kuruluşa, "Ligin favorisi yok, Bundan dolayı her maç, her sonuca açık. Bu sebeple biz çok ciddi olmalı ve efor göstermeliyiz." diye konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim karşılaşmanın ilk yarısında hakemin yönetimine sık sık tepki gösterdi. Deneyimli teknik adam Mustafa Öğretmenoğlu'nun sürekli kendi aleyhlerine karar verdiğini düşünerek, "Bekçi gibisin devamlı bu tarafa karar veriyorsun" ifadesini kullandı. Devrenin sonunda Emre Akbaba'nın sakatlık yaşadığı pozisyonu teknik ekip telefondan izledi ve penaltı itirazında bulundu. Terim’in bu esnada, "Yeter artık Mustafa Öğretmenoğlu” diye bağırdığı duyuldu.

Haberin Devamı

Linnes'e faul ateşledi

Terim'in hakeme yönelik itirazları ikinci devrede de devam etti. Hakem Mustafa Öğretmenoğlu da deneyimli teknik adamı uyardı. 59. dakikada yedek kulübesine gelen Öğretmenoğlu’nun ikazı sonrası deneyimli teknik adam kulübeye geçip oturdu. Kırmızı kartı getiren olay ise 68'de başladı. Linnes'in düşürülmesine hakemin faul çalmamasına sinirlenen Terim'e Mustafa Öğretmenoğlu kırmızı kart çıkardı. Kartın ardından Fatin Terim'in hakeme isyanı başladı ve kartı alkışlayarak protesto etti. Deneyimli teknik adam tribüne çıktı, mücadelede yeniden başladı. Kalan bölümde Galatasaray’ı antrenör Levent Şahin yönetti.

'Evde anlat attım diye'

Fatih Terim ilk yarıda olduğu gibi kırmızı kart sonrası da hakeme tepkide bulundu. Terim'in, Mustafa Öğretmenoğlu'na "Evde anlat Fatih hocayı attım diye", "Terbiyesiz, ahlaksız', 'Sen ne futbolu ne de hakemliği biliyorsun', 'Senden bekçi bile olmaz' sözlerini sarf ettiği öğrenildi. Terim ayrıca hakemi alkışlayıp “Bravo” dedi.

Haberin Devamı

Hurma’dan çirkin sözler

Gergin geçen maçta Karagümrük’ün sahibi Süleyman Hurma’nın hakeme yönelik çirkin sözler sarf ettiği görüldü. Hurma’nın, Mustafa Öğretmenoğlu uzatma dakikalarında penaltı kararı verince oldukça sinirlendiği ve “A....sız k.pek, hırsız k.pek. A....sızsın lan sen” ifadelerini kullandığı bildirildi.

Şampiyonluk maçında da...

Daha önce de birçok kez PFDK'dan uzun süreli cezalar alan Fatih Terim son olarak 2018-2019 sezonunda şampiyonluğa ulaştıkları Başakşehir maçında da itirazları nedeniyle tribüne gönderilmişti. Hakem Cüneyt Çakır o maçta Terim'in yardımcıları Ümit Davala ile Hasan Şaş'ı da sahadan atmıştı.

YORUM YAZ