MENÜ

Fatih Terim'den Gaziantep FK maçında büyük değişiklik!

Muslera ve Andone’siz 7 hafta geçirecek olan Galatasaray'da Marcao’nun sakatlığı sürüyor. Donk ve Adem cezalı. Sarı-kırmızılıları, Gaziantep FK maçında çok farklı 11 bekliyor.

Fatih Terim'den Gaziantep FK maçında büyük  değişiklik!

Pandemi sürecinin ardından kapkara bir hafta geçiren Galatasaray’ı zorlu günler bekliyor. Sözcü'nün haberine göre; Teknik Direktör Fatih Terim, Gaziantep FK maçında zorunlu değişiklikler yapacağı bir 11'le sahaya çıkacak. Muslera'sız kalan Cimbom'da Andone de sezonu kapattı ve kulübü Brighton'a geri dönüyor. Marcao'nun da sakatlığı sürüyor. Rize'de kırmızı kart gören Adem Büyük ile sarı kartla cezalı duruma düşen Donk, Antep kadrosunda olamayacak.

Haberin Devamı

Falcao yalnız çıkacak!

Üst üste gelen büyük eksikler Terim'in başını ağrıtıyor. Tecrübeli hoca, Gaziantep FK karşısında kaleyi Okan Kocuk'a emanet edecek. Savunmanın göbeğinde Ahmet Çalık ile genç Emin Bayram'ın şans bulması beklenirken forvet hattında Falcao yalnız kalacak. Üst üste 3. lig şampiyonluğunu hedefleyen sarı-kırmızılıların bu kadar zor geçen dönemi nasıl atlatacağı merak konusu.

Terim ve ekibi, moral bozukluğu içinde olan futbolcuları tekrar havaya sokmak için yoğun çaba sarfediyor. Genç isimler de kendini göstermek istiyor.

OKAN: HAZIRIM HOCAM!

Muslera’nın yokluğunda kaleyi devralacak olan Okan Kocuk, Fatih Terim'e söz verdi. Çaykur Rizespor maçındaki penaltıyı ilk hamlede kurtaran 24 yaşındaki eldiven, Muslera'dan çok şey öğrendiğini belirtip yüzde 100 konsantrasyonla maçlara çıkacağını söyledi.

YORUM YAZ