MENÜ

Galatasaray haberi | Fatih Terim'den flaş açıklama: Oradan herkes söver!

Galatasaray Süper Lig'in 24. haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe ile Kadıköy'de karşı karşıya geldi. Mostafa Mohamed'in golüyle sahadan 1-0 galibiyetle ayrılan Galatasaray, liderlik koltuğuna oturdu. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim maçın ardından yaptığı açıklamada "Bugün burada daha takım sahaya çıkarken küfür yiyor. Hocalara hakaret ediliyor. Seyircisiz oynadığımızı zannediyoruz ama öyle değil. Gerekli yerlere söylememize rağmen hiç öyle bir şey söz konusu değil. " dei.

Karşılaşmaların pandemiden dolayı seyircisiz oynanması gerektiğini ve bugün sahaya çıkarken takımın davetlilerden küfür yediğini vurgulayan Fatih Terim, "Bugün burada daha takım sahaya çıkarken küfür yiyor. Hocalara hakaret ediliyor. Seyircisiz oynadığımızı zannediyoruz ama öyle değil. Gerekli yerlere söylememize rağmen hiç öyle bir şey söz konusu değil. "dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde bütün localar dolu olduğunu söyleyen Fatih Terim, "Herkes küfür ediyor. Emniyet de orada, valiliğin de haberi var. Spor Bakanlığına da yazıldı. Biz elimizden geldiğince tespit ettik, yarın sabah avukatlarım elinden geleni yapacaktır. Oradan geçeceksin, ağzına geleni söyleyeceksin. Bu mu seyircilik? Küfürleriyle, sesleriyle, görüntüleriyle hepsi bizde mevcut. Oradan herkes kabadayı? dedi.

YORUM YAZ