MENÜ

Fatih Terim'den "başkanlık mesajı" gibi değişim

Galatasaray'da yolların ayrıldığı Fatih Terim'den dikkat çeken değişim geldi. Terim'in "Galatasaray’daki ilk imzam ve son imzam…" paylaşımı sonrası profil resmini değiştirmesi gelecekte başkan adayı olacak şeklinde yorumladı.

Fatih Terim'den "başkanlık mesajı" gibi değişim

Galatasaray'da gündem oldukça sıcak. Sarı-Kırmızılı yönetimle yol ayrımına giden Fatih Terim sosyal medya hesabından "Galatasaray’daki ilk imzam ve son imzam…" paylaşımı yaptı.

Haberin Devamı

Terim Galatasaray'a 1974 yılında futbolcu olarak girdiği imza ile bugün teknik direktör olarak ayrıldığı sözleşmelerin fotoğraflarını birleştirip paylaştı.

Fatih Terimden başkanlık mesajı gibi değişim

Fatih Terim'in yaptığı paylaşımın altına binlerce yorum yapılırken bir değişim daha dikkatlerden kaçmadı.

Galatasaray tarihinin en önemli isimleri arasına adını yazdıran Terim bu paylaşımın ardından eşortmanlı profil fotoğrafını kravatlı bir fotoğrafıyla değiştirdi.

Terim'in "Galatasaray’daki ilk imzam ve son imzam…" paylaşımı sonrası profil resmini değiştirmesi gelecekte başkan adayı olacak şeklinde yorumladı.

Haberin Devamı

Torrent'ni lisansı çıkıyor!

Bu arada Galatasaray'da Fatih Terim'in fesh ettiği sözleşme yarın TFF'ye bildirilecek. Yeni teknik direktör Domenec Torrent'in lisansı da yarın çıkartılacak.

YORUM YAZ