MENÜ

Fatih Terim yorumu: Reytingi Galatasaray maçlarından yüksek!

Galatasaray, BB Erzurumspor'u 2-1 yendi. Maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in açıklamaları karşılaşmanın önüne geçti. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, Fatih Terim'in açıklamalarını yorumladı.

Süper Lig'de Galatasaray, haftayı galibiyetle tamamladı. Sarı-kırmızılılar, deplasmanda BB Erzurumspor'u 2-1 mağlup etti.

Haberin Devamı

Maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in açıklamaları karşılaşmanın önüne geçti.

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, Fatih Terim'in açıklamalarını yorumladı.

Fatih Terim'in basın toplantılarının reytingi Galatasaray maçlarının reytinginden daha yüksek olduğunu söyleyen Serkan Akcan, "Bence buraları iyi yöneten bir teknik adam. Zaten Galatasaray taraftarı "Yönetim mi, Fatih Terim mi?" dediğinde çok netler. Ben hiç Galatasaray taraftarının ikilemde kaldığını görmedim. Ünal Aysal döneminde de Galatasaray taraftarı da camiası da Fatih Terim'in arkasındaydı. Fatih hocanın Ünal Aysal döneminde kopartıldığı doğru ama Galatasaray taraftarı da Ünal Aysal'a tepkilerini gösterdiler." dedi.

YORUM YAZ