MENÜ

Fatih Terim: "Sürpriz yapmaya gayret göstereceğiz"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Paris Saint Germain'in Avrupa'nın en iyi takımlarından ve Şampiyonlar Ligi'nin favorilerinden doluğunu belirterek, "Bu işin keyfini çıkaracağız. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmadığı göre sahada biz de bu sürprizi yapmaya gayret göstereceğiz" dedi.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında yarın evinde Fransız ekibi Paris Saint Germain ile karşılaşacak. Mücadele öncesinde Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi’nin favorilerinden biriyle oynayacaklarını söyleyen Terim, “Çok yüksek ekonomisi olan bir takım. Son 2 senenin Fransa şampiyonu. Çok beğendim bir teknik direktörleri var. Çok değerli oyuncuları var. Hepimiz gurur ve saygı ile izliyoruz. Rakibimize saygı duyuyoruz. Bizim de niyetimiz saygı görmek. Şampiyonlar Ligi’nin yabancısı değiliz. BU tip takımlarla oynadık. Favori olduklarını inkar etmedik. Bazı şeyler söylemek istiyorum. Neymar yok, Cavani sakat, bu büyük bir avantaj söylemlerine Galatasaraylıların kanmaması lazım. Bunlar nasıl yenemediğimizin ön hazırlığıdır. Avrupa’nın en önemli takımlarından biriyle oynayacağız. Bu işin keyfini çıkaracağız. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmadığı göre sahada biz de bu sürprizi yapmaya gayret göstereceğiz. Sonuç ne olursa olsun burada olmak, burada PSG , Real Madrid ile oynamak önemli. Burada olmanın gururunu yaşamalıyız. Elimizden gelenin fazlasını ortaya koyacağımızdan emin olabilirsiniz. Takımımın iyi bir reaksiyon göstereceğine inanıyorum. Derbiden 3 gün sonra büyük bir takımla karşılaşmak kolay değil. Ne kadar iyi hazırlanabilinirse bu 3 günde hazırlandık. Bundan sonra da buna alışmalıyız. Bundan sonraki maçlarda böyle olacak” diye konuştu.

YORUM YAZ