MENÜ

Fatih Terim: “Şampiyonlar Ligi'nde asla puan hesabı yapmam benim tek hedefim kazanmak”

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim antrenman sonrasında da basın mensuplarıyla yaptığı sohbet toplantısında. “Şampiyonlar Ligi’nde asla puan hesabı yapmam benim tek bir hedefim vardır o da kazanmak” dedi.

Fatih Terim: “Şampiyonlar Ligi'nde asla puan hesabı yapmam benim tek hedefim kazanmak”

Lige verilen milli arada yoğun tempoda çalışan Galatasaray’da, teknik direktör Fatih Terim fırtınası esiyor.

Haberin Devamı

Trabzonspor yenilgisinin üzerinde duran ve oyuncularına tekrar tekrar o maçla ilgili uyarılarda bulunan İmparator, bir daha benzer bir futbolu kesinlikle kabul etmeyeceğini vurguladı.

Tecrübeli hoca, antrenman sonrasında da basın mensuplarıyla yaptığı sohbet toplantısında önemli açıklamalar yaptı.

Ligde hedef ‘22’

Terim, “Ligde hedefimiz belli ‘22’. Her şampiyonluk değerlidir. Bu seneki de öyle olacak. İnşallah 22. şampiyonluğa ulaşırız” dedi.

Şampiyonlar Ligi ile ilgili konuşan Fatih hoca, “Asıl olan gruptan çıkmak olsa da kazanabildiğimiz kadar puan kazanmalıyız. Çünkü bir galibiyet, galibiyet olmasa bile beraberlik size mali anlamda büyük katkı sağlayacaktır. Bu da yapacağınız transferlere etki edecektir” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

‘Yakışan oyun belli’

Asla puan hesabı yapmadığını vurgulayan İmparator, “Ben Şampiyonlar Ligi’nde ‘şu kadar puan yeter’ gibi bir düşünceye girmem. Takımım ne yapabilirse onlardan onu istiyorum. Benim tek bir hedefim vardır; Kazanmak kazanmak kazanmak. Bize yakışan oyun zaten belli. Hücumu düşünerek, futbol oynayarak hedefe ilerlemek istiyoruz” diye konuştu.

‘Ndiaye hazır olacak’

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Badou Ndiaye’nin biraz eksiklerinin olduğunu söyledi.

İmparator, “Aramıza geç katıldı ve çok şey beklediğimiz bir oyuncu. Biraz zaman geçsin, daha iyi duruma gelecek ve hazır olacak” dedi.

Sakatlıktan çıkan Rodrigues’in durumu hakkında da bilgi veren Terim, “Tedavisi tamamlandı, iyi durumda. Ndiaye gibi kısa zamanda o da hazır hale gelecek” ifadesini kullandı.

Metin Karabaş

YORUM YAZ