MENÜ

Fatih Terim özellikle istedi! İngiltere seferi...

Galatasaray'ın 21 yaşındaki yıldızı Henry Onyekuru’nun gol attığı 9 resmi maçın 8’inde kazanan taraf Galatasaray oldu, 1’i de berabere sonuçlandı. Nijeryalı futbolcu, Aslan’ın en skorer ismi konumunda. Fatih Terim, Everton'dan kiralanan Nijeryalı futbolcunun mutlaka takımda kalmasını istiyor. Yöneticilerin önümüzdeki günlerde İngiltere’ye temsilci gönderip nabız yoklayacağı da gelen haberler arasında.

Fatih Terim özellikle istedi! İngiltere seferi...

Süper Lig’de Beşiktaş karşısında aldığı galibiyetle liderliğe yükselen Galatasaray, Nijeryalı futbolcusu Henry Onyekuru’nun gol attığı maçlarda puan kazanmaya devam ediyor. Sezon başında İngiltere’nin Everton ekibinden kiralanan 21 yaşındaki futbolcu, bu sezon Sarı-Kırmızılı takımın gol yollarındaki en önemli ismi oldu. Galatasaray, Onyekuru’nun gol attığı 9 resmi müsabakanın 8’ini kazanırken, birinden beraberlikle ayrıldı.

Haberin Devamı

İç-dış fark etmeden attı

Ligde sezonun ilk yarısındaki Göztepe ve Alanyaspor maçlarında birer, Kayserispor ve Sivasspor müsabakalarında da ikişer kez ağları havalandıran Onyekuru, ikinci devredeki Ankaragücü karşılaşmasında 3, Antalyaspor mücadelesinde 2, Fenerbahçe ve Beşiktaş derbilerinde de birer gol attı.

Fatih Terim özellikle istedi İngiltere seferi...

Sadece Kadıköy deplasmanı

Onyekuru, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşındaki Yeni Malatyaspor müsabakasında da 2 kez meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. Nijeryalı futbolcunun gol atıp, Galatasaray’ın galip gelemediği tek müsabaka ligde deplasmanda Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalınan karşılaşma oldu.

Feghouli&Eren takip ediyor

Henry Onyekuru aynı zamanda, Galatasaray’ın en skorer futbolcusu konumunda bulunuyor. Nijeryalı futbolcu, bu sezon forma giydiği resmi maçlarda 15 kez ağları havalandırma başarısı gösterdi. Cim Bom’da Onyekuru’yu, Feghouli ile devre arasında kadro dışı bırakılan Eren Derdiyok 10’ar golle takip ediyor. Galatasaray’ın devre arasında Kasımpaşa’dan transfer ettiği Diagne ise resmi maçlarda 8 kez topu filelerle buluşturdu.

Haberin Devamı

Fatih Terim özellikle istedi İngiltere seferi...

Terim kalmasını çok istiyor

Everton’dan 1 sezonluğuna kiralanan Henry Onyekuru, lig bitiminde İngiltere’ye dönecek. Genç futbolcu, Ada’da çalışma izni alamadığı için kiralık gönderilmişti. İzin talebi bir kez daha reddedilirse, Onyekuru’nun tekrar kiralanması gündemde. Galatasaray süreci yakından takip ediyor. Özellikle teknik patron Fatih Terim, Nijeryalı futbolcunun mutlaka takımda kalmasını istiyor. Yöneticilerin önümüzdeki günlerde İngiltere’ye temsilci gönderip nabız yoklayacağı da gelen haberler arasında.

YORUM YAZ