MENÜ

"Fatih Terim geç kaldı"

Galatasaray, Süper Lig'de 16. haftayı puan kaybıyla tamamladı. Göztepe'ye konuk olan Sarı-kırmızılılar, sahadan 2-1'lik skorla mağlup ayrıldı. NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Göztepe - Galatasaray maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Süper Lig'de 16. hafta maçında Galatasaray, Göztepe karşısında puan kaybı yaşadı. Göztepe'ye konuk olan Sarı-kırmızılılar, sahadan 2-1'lik skorla mağlup ayrıldı.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Göztepe - Galatasaray maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe basketbol takımından örnek veren Rıdvan Dilmen, "Fatih Terim de çok güçlü bir figür, Obradovic'de. Ama bu figürlerin oyuncularla diyaloglarında bir problem var mı? Ben niyet okuyamam, öyle bir saygısızlık da yapamam. Ama bunu sadece teknik kapasite olarak anlatamam" dedi.

Fenerbahçe basketbol takımındaki kırılganlığı Galatasaray'a benzeten Rıdvan Dilmen, "Oyuncular toplantı yapıyor, Nzonzi kadro dışı kalıyor. Fatih Terim, Emre Mor'u silmekte geç kaldı. Şans verilmesi gereken bir oyuncuydu. Hoca da verdi o şansı. Hatta takımı 17 kişi götürdü, yine de Emre Mor'u götürmedi." dedi.

YORUM YAZ